Progdvb és vagy Ezdvb (MyTheatre) ! Tapasztalatok tippek trükkök!
[1.]
Szevasztok! Valaki megtudná e írni ide a fórumra,hogy a Prog DVB teljesen mindegy melyik verziója miért akad meg ,és írja ki,hogy Prog Dvb net sys baja van. Igen bosszantó. És azt is,hogy hogyan orvosolható. Omicom kártyával használom (használnám) Üdv:petyus
[2.]
Kérdezném,hogy használ-e valaki a progdvb-hez ss2 signal_1.40 progit!Én évekig használtam,és egy xp újratelepítés után,ugyanazon a gépen hibaüzenettel leáll:"(ss2 signal nem indítható,stb...)"Más minden működik,újratelepítés előtt a progdvb-t mentettem.Akérdéses programot,és a hozzá való stream reader dll-t is ujratelepítettem,de nem müxik!
[3.]
Aki rendszeresen használja a ProgDVB-ét, annak azzal a jó hírrel szolgálhatok, hogy az EPG magyar ékezetes betűinek hibás megjelenítését sikerült kijavíttatnom a ProgDVB fejlesztőivel. A legutóbbi pre-release verzióban (7.12.06c) már javítva van. Az EPG.dat régebbi példányát érdemes törölni, és az újonnan letöltött EPG információk már helyesen jelennek meg.
Nagyon jó tapasztalatom van a fejlesztőkkel kapcsolatban, mert bármi hibát találok, elég beírnom a ProgDVB honlapjának fórum részébe, és pár órán belül kijavítják a hibát.
[4.]
Meg vagyok áldva ezekkel a tárhely szolgáltatókkal. Az elsőt 3 nap után törölték, ide pedig láthatóan jól felment, aztán mégsem.
Felraktam a dropboxra, innen talán nem törlik :)
[6.]
Felraktam egy kis csomagot.
Ezek a programok vannak benne:
DVB Dream v2.6 HUN
DVBViewer Pro 5.1.0.0 Multilingual Incl Crack+Key - [MUMBAI]
ProgDVB Professional v7.08.0 HUN x86-x64
ProgFinderSetup2.34x64×86
SmartDVB 0.4.0.12 Release (final updated) 2015
TSReader
[9.]
Hello Tibi!Úgy vagyok,mint az öreg kutya!Szeretnék,de nem tudok!Ha csak a "Skin"csicsásabb,nem látom értelmét!De ha fel tudsz homályosítani az új verziókról,hálás lennék.Addig is köszönöm a segítséget.
[11.]
Hello!Megoldottam a problémát!A technisat 4.3 drivere volt a ludas!Feltettem az"Ős"2.8 drivert és programot,így az összes 4-es sorozatú ProgDvb müxik,és forgat!mostmár csak a progfinder segédprogram veszett el,de a régiek működnek.Üdv:oivan
[13.]
Hello Tibi242!Köszönöm a segítséget!Kipróbálom az összes variációt.A tulajdonképpeni alap problémám az,hogy fenn van aTechnisat 432-es drivere és a Progdvb 4.85.1 program.Ez tökéletesen működik.Ha felteszem a mibi féle forgató programot,(ehhez a telepítési utasítás szerint átírom a SkyNet.sys fájlt a megadott módon)akkor újraindítva gépet gyönyörűaen forgat.de se kép se hang.se a gyárin,se a progDvb-n.Ez a tulajdonképpeni problémám.Eszközkezelőben minden oké,térerő jelzők is működnek,satfinder is mutatja a jelet.
[14.]
Szia Oivan!
A skynet.sys az SS2 drivere. Ha a régi "bedöglött" és nem akar működni, keress rá a neten Technisat SS2 driverre, tölts le a legutóbbit. Remélem, minden segédprogram fent van a gépen. Van már újabb ProgDVB is, amit tudsz használni. Az SS2-n a forgatáshoz az SS2diseqc 1.10-es program kell, tudod integrálni a progdvb-be is. Ha a ProgDVB szarakodik, akkor új DVB Dream-mel tudok szolgálni. Igaz, ez csak 4-es diseqc kapcsolót tud kezelni, ellenben nem rossz, én jobban szeretem a ProgDVB-nél.
[15.]
Szervusztok!Szeretnék segitséget kérni,windows ujratelepítés után elveszett a Progdvb.4.2.8-amhoz való skynet.sys.Visszaolvastam,de a régi hivatkozások"döglöttek".Skystar2 rev2.6c-m van.A szokásos problémával kűzdök,vagy forgat,vagy kép van.Ha valaki tudna küldeni egy működő konfigot nagyon megköszönném.Adatok:xp,sp2-vel.vagy Win7,32bit.Gép:ABIT NF-7,AMD ATHON proc.Akár privátban is,Köszönettel
[17.]
Szia!
A baj az, hogy nincsenek 64 bites pluginek, amivel valami értelmeset látni lehetne.
Legalábbis eddig én nem találtam olyant.
Innentől a 64 bites progdvb, stb. teljesen téves eszme, azaz böszme.
[25.]
haliho van e valaki aki segitene dvbviewer téren azt irja a kódolt csat hogy minden adapter foglalt de a dvb dreem megy simán a hadumal de ezel nem lehet feliratot hozzárendelni
Zöldfülű