Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9462661/0 Témák: 19011 Tagok: 112828 Legújabb tag: pebitech00 Online: (153/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 1 üzenet

Polly-07


Tagság: 2007-03-01 02:53:01
Tagszám: #42277
Hozzászólások: 1
32. Elküldve: 2007-03-01 02:59:40 [1.]

Üdv kedves tenyészőr, hek, heidenblut és krausz györgyné! Bemutatkozom én vagyok aki "ennek az alomnak megadta a lehetőséget hogy megszülessenek". És véleményem szerint "A törzskönyvezés célja a tisztán tenyésztett ebek nyilvántartása...,, nem mindig igaznak mondható, és attól hogy nincs tk-ük nem lesznek kevesebbek ,mint azok a kutyák akiknek van. Pl: egy ismerősömnek úgy adtak el kutyát "80.000Ft-ért tk-el" hogy őt már fél éves korában 3 szor műtötték , tehát nekem ne mondják hogy a tk- akkora nagy biztosíték hogy a kölykök egészségesek lesznek. És engedjék már meg hogy Én megállapítsam az ÉN kutyámról hogy az ideggyenge-e vagy sem , mégis csak én élek vele egy háztartásban már 5 éve ! És had kérjem már ki magamnak hogy "hazug, csaló "-nak tituláljanak és ha akarja ha nem akkor sem fogok eltakarodni inkább foglalkozzon (anak) magával(ukkal)!" Tomácsold a barátnőd felé, hogy ha ennyire szereti a rottweilert fajtát, (aminek örülünk)gondolkozzon el rajta mennyit árt vele, ha ilyen kölyköket árul. " NEM KELL NEKEM SEMMIT TOLMÁCSOLNI (Még tudok magyarul!!!) ÉS KÖSZÖNÖM MEG VAGYOK ÉN ANÉLKÜL IS HOGY ÖRÜLNEK-E VAGY SEM!!! És amúgy miért is ártanék vele a fajtának?!... mert én úgy tudom hogy ha egy fajtatiszta kutyának nincs tk-e akkor annak már soha nem lehet tk-e! tehát akkor az önök TÖRZSKÖNYVES kutyáikhoz soha de soha nem lesz köze!!! Vagy nem így van akkor most miről is van szó?! Talán inkább a saját tenyésztésével kéne foglalkozni mert ugye nem mindeni akar tk-et a kutyájának (pláne ha hobby célra akarják!!!) Akkor nem fölösleges?! És nekem nem kell itt tenni a kisokost mert én is tisztában vagyok azzal hogy a tk. JÓ dolog, de emiatt nem kell a másikat szapulni! És különben is a barátnőmet ki lehet hagyni ebből az egészből mert neki csak annyi köze van ehhez hogy segít nekem jó gazdákat találni a kiskutyáknak!!! És szerintem ha vki igazán Szereti a kutyákat akkor annak inkább segítenie kéne jó helyre adni a kiskutyákat. További kellemes estét/napot!


Téma: ***ROTTWEILER KISKUTYÁK ELADÓK*** Fórum: Bazár fórum
[válaszok erre: #33 #34 #36 #37 #45 #49]
Zöldfülű
Polly-07 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 1
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.004425048828125 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail