Szia mindenkinek ha ez nem ide tartozik akkor elnézést mindenkitől! szval van egy "müholdvevő" PCbe való kártyám BroadLigic névre halgat a chip jénBIC2000 van szitázva pci slotba csatlakozik nekem ehez kellene driver... és mégvalami hogy lehet e ezzel tv-t nézni lehet pübe is a választ köszönöm szépen....
Ne vívj szellemi párbajt ha az ellenfél fegyvertelen!
Akkor az SS2 a megoldás számodra. Nekem is az van és elégedett vagyok vele. Csak gondolj bele ha lesz egyszer Duna TV HD és az adja a Váratlan utazást akkor majd mennyivel jobb lenne azon nézni. Főleg az első részeket amiknek aztán valóban kitűnő volt a minősége.
---------------------------
85,2°K-45°NY - Faval 100 cm + Digipower SG2100 - Triax TD78 - Sharp 0,3 dB-es LNB-k - Opticum x403 - UPCD Direct Medium
Ha felfűzöd akkor nagy valószínűség szerint egyszerre csak ugyanaz a sáv és a polarizáció jön majd a PC kártyán mint a beltérin. A lényeg hogy csak az egyikkel akarj forgatni mivel elqrhatják egymás beállításait. Tehát csak a beltérit használd forgatásra.
A twinfej egy jobb megoldás lehet végül is ma már elég olcsón lehet hozzájutni.
szimpla fej strong 6005-tel. Satkibemenetes.
Fejről satbere, majd satkiről egy megvásárolandó PC kártyába. Hajmeresztő ötlet? Vegyek twinfejet, vagy érdemes a fent említett módon próbálkozni.
Apropó: 2007 őszén milyen PC kártyát érdemes venni????
Annyit fűznék hozzá, ami itt nem hangzott el, hogy a Piccacle sajnos nem tud forgatómotort kezelni, ez a nagy hátránya, a SS2-vel meg nem lehet egyszerre annyi PID-et grabbelni mint a PCTV-vel. Ja a Software-e a Pinnacle-nek nagyon rossz, azzal nem érdemes szórakozni, de a távirányító nagyon jó MCE-alatt is.
a kozeljovoben tervezek vasarolni pc kartyat es erdekelne, hogy meg mindig az ss1 a legjobb vagy pl. a hauppauge nexus-st erdemesebb-e megvenni. a ket kartya kb. egyforma arketegoriaban van, de az ss1 fejlesztese megallt vagy csak en nem latok ilyen iranyu hireket?
Pedig hosszú távon jobban jössz ki vele, ha kitökölöd. Így minden új dolognál nem kell majd ugyanúgy segítségre várni, ha már képben leszel.
Egyébként 1 dolog miatt bánom a PCTV-met. Az pedig, hogy közel fele áron skystar 2-t vehettem volna.
Amennyivel több a PCTV (composit in, táviráynító stb...) azokat sosem használtam.
Amúgy amiket itt olvasgatok, az mind megy a PCTV-n is. (Kivétel a Freex), bár annyira még nem erőltettem. Az S2emu is tökéletes vele.
Köszi! Akkor megveszem a haveromét !
Ha valaki esetleg elég türelmes, és tud majd segíteni a beállításánál, kérem dobjon egy e-mailt.
-Még nem sürgős, mert túrázni indulunk családostól a hétvégén... Viszont nyilvánvalóan egyszerűbb lenne ha nem nekem kéne mindent kitökölnöm, vagy végigrágni egy topik 2000 bejegyzését...
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
A tuner érzékenysége csak 1 szempont és nem biztos, hogy a legfontosabb.
Nincs nagy kulönbség az érzékenység között, ha nem 60-as tükörrel használod, akkor nincs jelentősége.
Ajánlom figyelmedbe Pubi 25. hozzászólását! :-)
Könnyű a kisebbet bántani! >sok örömöd lesz benne és sok idödet leköti
Tudom sokat tökölhetek vele, mire tudom majd használni...
(örülök, hogy valakinek még humora is akad...)
Na, vicc nélkül: akkor tényleg nem jobb a 2.6, mint a 2.3???
Mert akkor megveszem a haverom 2.3-át...
Jo az is.Vedd meg,sok örömöd lesz benne és sok idödet leköti.Késöbb még le lehet ss1-re cserélni.
Amugy sokalltad az árát,de az is szempont,ha egyszer eladod...ez a kártya 4 éve ennyibe kerül.
Más számitástechnikai cucc (kivéve a 3,5-ös floppymeghajtót) egy év alatt a felére esik ujan.
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-06-24 18:10:19]
Köszi, hogy próbálsz segíteni!
Az az igazság, hogy a SkyStar1 ára nekem magas...
A gépemet gondolom nem "fingatja meg" egy soft. kari, (3000Mhz, 800fsb, 1giga RAM), így ésszerűbb talán egy olcsóbb típust venni... Azt írják pl. SkyStar2 1000Mhz gépen már megy -akkor talán marad annyi tartalék, hogy mellette tudok mást csinálni...
Kíváncsi vagyok, hogy Posta Tibor mit felel a lenti kérdésemre...
Ráadásúl, egy SkyStar2 rev 2.3 kártyát, most tudnék venni nagyon olcsón -egy haveromnak nem kell...