Kedves Fórumozók! Tájékoztatunk Titeket, hogy szabályzatunk értelmében kártyamegosztó szerver aktív hirdetése (vagy ilyesmi után való érdeklődés) a hozzászólás törlését, és a fórumból való kizárást vonja maga után. -- Megértéseteket köszönjük!
Bárcsak mást mondhatnék, de attól tartok, a mi szerény próbálkozásaink teljességgel hiábavalók. Úgy tűnik, bármilyen irányból is közelítünk, a segítség lepereg rólad, mint esőcsepp a viaszos vászonról.
Egyébkéntis.
Kedves Fórumozók!
Tájékoztatunk Titeket, hogy szabályzatunk értelmében kártyamegosztó szerver aktív hirdetése (vagy ilyesmi után való érdeklődés) a hozzászólás törlését, és a fórumból való kizárást vonja maga után. -- Megértéseteket köszönjük!
SatQTHMap [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2025-03-23 16:51:45]
Ma Úgy szúrtak ki velem a 13E Vivacom végett,hogy újabb 7 Euroért adtak 2 sort,azt a 2-es sor UNKNOWN lett,az 1-es sor Not Found,azaz Első órában még megegyezésre adta a 09BD vviacomot ,majd aztán kikapcsolta,és elérhetetlenné téve magát semmire nem válaszol..........Undoríró.Ráadásul még ráadásul jól megcsinálta nekem a holnapi születésnapom.Kérem aki egyedül a Vivacomban tudna segíteni jelezze,nem tudom már máshogy mondani,Kérem szépen. [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2025-03-23 15:56:43]
Már írtam,nem túl kellemes választ kapva,azt kaptam válasznak,hogy freeben megy,viszont premiumban nem adják,mert a free is más sort adott,meg a premium is.
Még egyszer utoljára elmondom,volt 2 napos ingyenes,azzal ment,utána a prémium meg lett véve a caid benne van,de annak ellenére sötét,ugyan x oldalról. Még jó hogy csak 7 euró.
Igen,én tettem érte,a lényeg free cccammal ment,miután lejárt meg lett véve,és abban ez nem volt benne,most meg harcolhat vissza az ember a pénzéért , a caid benne van de premium cammal sötét-
Csak furdal a kíváncsiság ezek mért olyan fontos ennyi külföldi tv adás. Milyen műsorok vannak ami ennyire érdekel, es ennyi sok nyelvet is tudsz hogy ezeket mind érted?
Az IPTV és c sor vétele után sincs megoldásom,ami érdekel és lehangol,mégpedig a 13E Vivacom vétele 09BD caidos,aki tudna segíteni ebben jelezzen,köszönöm,ez jó lenne
Van egy csodálatos találmány, lehet szerkeszteni a hozzászólásokat, hogy ne szemeteld tele a topicot.
Van megoldás a problémádra is, másik "szolgáltató" ...
A kérdésem,van lehetőség,ennek a 3 csomagnak a stabil vételére???1) Skyde 19,2E 2) Vivacom 13E 3) Albanicasat 16E ezek érdekelnének per pillanat.Akitől kapok c-.sort ezeket nem tudja megoldani,kérném,ha van segítség