gyönyörű! Tiszta apja!
yankeevica | | |
HŰHA!
(én csak ennyit tudok mondani,de azt csupa nagy betűvel)
| | |
Elkészültek Reggie napsütötte képei is, igazából nem is tudom, melyikeket tegyem fel, lett pár jó!
HJCH HRJCH NYITRAMENTI YACHTMAN
Int.Ch Nyitramenti Perpetual Mobile - Int.Ch Joshren Noreen Gloidh
Stony
Stonehaven Collie kennel
Frissítve! 2009.02.08. | | |
ha akarnék, már itt lenne...van jelöltem, de sajna nem aktuális...és egy darabig nem is lesz, hisz mint mondtam, a saját fajtáimmal kell foglalkoznom, nem kutyagyüjtéssel.
Small Swan Shelties & Aussies-úúúújjj ! | | |
tudnék velük mit kezdeni
Másik Juditnak mutattam nagyfiad képét, nagyon tetszett neki... de hát csak idetalál, ha akar...akkor is sikerült neki, amikor valami vita volt
Aranyos vagy, köszönöm
Nekem is vannak olyan kedvenc fajtáim, akik majd egyszer talán lesznek, de nem mindegyik agilityre , ilyen az olasz vizsla, a cattle dog és az amstaff... | | |
Általa szerettem meg a yorkiekat
Amúgy csomó fajtát szeretek, köztük egy csomó terriert, de a jellemük miatt nem kellene...yorkiet kapnék tenyésztőtől 4 éves körülit, akivel nem kiállítanak, és nem tenyésztenek már, de hát vagyunk éppen elegen, akikkel foglalkozni kell, és a saját fajtáim tervei is megvannak, nem hiszem, hogy be tudnék most vállalni egy idegen fajtát...de amúgy imádom a kínai meztelent, a máltait, a yorkiet, a tacsikat....höhö, lehet, azt kellene kérdezni, hogy mit nem....
Minek kéne, há borderből van!
| | |
Négy éves volt decemberben, kicsit lenyugodott és már képes gondolkozni a pályán is.
Hanna lányom (8 éves) épp most olvassa a könyvet, ennyi idő után most tartunk ott, hogy tudunk Danciról beszélgetni sírás nélkül.
Moren: ennél gyorsabb is szokott lenni
| | |
hááádde a fedezőkanokhoz berakod, hogy apuci akcióban...akkor mit gondoljak?
Amúgy sztem, bár nem tudom, hány éves, de beérett a pasi, sokkal szebb, mint fiatal korában
Éppen költözködök, és megtaláltam Dani könyvét
Nnnna ezen nagyon jót mosolyogtam
| | |
|