Segítséget kérnék én is egy Nokia 9540 s beltérihez. Hol található hozzá soft, patch, stb. Régi motorosok biztosan tudnak segíteni. A Diseq motort kezeli.
Előre is köszönöm!
Kiváló dolgozó
Leíratkozott felhasználó
22. Elküldve: 2006-10-23 07:39:50,
Kezdő Nokiás.Help
[2.]
Sziasztok.Hozzám került egy Nokia 9500s beltéri.Lehet vele valamit kezdeni?Honnan lehet hozzá letölteni softot?Ha tudna valaki segiteni azt nagyon megköszönném.
sziasztok én is most kezedem...nokia dbox1 betanova1.0 ezt kéne lecserélni(hangolni se tudok)pin kéne....duci és blue kártya van +1 smartcard betaresearch
Én meg egy csatornalistát keresnék ugyan csak Nokia 9800S-hez ugyanis a jelenlegi nem tölti be a Direct 1,2,3,4.catornákat.
hátha valaki tudna segiteni.
Kösz.
Peca.
Pár éve viszonylag jól kiismertem magam az akkor még analóg világban, egy D2MAC beltérim volt Multimac technológiával. Azóta viszont teljesen kiestem a témából, most lehet, hogy "visszatérnék".
Szóval érdekel, hogy mostanában lehet-e tudományos céllal dekódolni bizonyos csatornákat. Rövid utánajárást követően egy lehetséges csomagot állítottam magamnak össze, ez a Nokia 9800S és ICECrypt CAM. Ebbe nyilvánvalóan kell még valamilyen smartcard. Ennek ára nagyjából mennyi, hol, hogyan? Kódváltás esetén csak újraprogramozni lehet a kártyát PC-n (ehhez ugye programmer kell), vagy lehet a távirányítót is használni, mint annak idején a Multimac-kel?
asofwar régi a legujabb dvb 2000 beta 06 a nem hivatalos beta08 (irdeto seca, viacess nagravision kódrendzerekhez amon 4.1 vagy amon 5.25 modullal fun 4 kártyával
most már nem érek rá hlnap hajnalban F1 utánna irogathatunk
üdv.midi
üdv midi.
Letöltöttem pár progit a netről, köztük a Down load server 1.2-t is,de nem működik a Media Master bin.filet nem találom.Mi lehet a gáz?A többi meg mind az SCSI portot használja azt,hogy tudom összehozni?Írj,mert meg vagyok lőve.köszi joy.
Üdv midi.
Jelenleg Dvb 2000 V1.80.9 szoftver van rajta.A beltérit most szereztem és semmit nem tudok róla.Mi az a "minden" amit lehet vele csinálni?
Emailom: szemereg@freemail.hu Köszi a türelmet.
Kitartás:joy
Ui: a szoftvert csak akkor cserélném ki, ha az új sokkal jobb.
ez nem egészen érthető.
attól függ mit akarsz programozni
ha ki akarod cserélni a szoftvet
akkor egy O-modem kábel kell és és a NOKIA DOVNLOAD SERVER 1.2 softver ezzel át tudod tölteni a DVB 2000-ES szoftvert, ha alegujabb eredeti D BOX szoftvert akarod betölteni akkor azt másképpen egyszerűbb. irjad mit akarsz
üdv: midi