Itt minden rendben,négy papucs egy cipő és ma egy bakancs kivételével. Ezek már nincsenek nekem,talán Emi jobban tudja,hogy mire van szükségem.Inkább mezítláb fogok járni ezentúl. Már elérte az állom kilókat is 12! Ennél többet nem szeretnék,mert így nagyon helyesen néz ki. Az Isten én vagyok,amerre járok ő a nyomomban,szinte hozzám tapadva jár. Ez némiképpen akadályoz engem a közlekedésben,viszont a lányom jókan nevet rajtunk. Mindig csak vele kell-ene foglalkoznom,ha mosok,elviszi a szennyest,ha teregetek a lavort,ha söprök a seprűt és így tovább. Kapott egy fekhelyet is már,természetesen ezt is "átalakította". Sajnos,ha elmegyünk itthonról,muszály lesz a kennelben lennie,mert bosszúból mindig csinál valamit,ha magára marad. De nincs gondja ezzel se,kifigyeltem,hogyan viszonyul a kérdéshez. Szerintem ő az egyetlen kutya a világon,aki a kennelben mozogja ki magát.:)) A pórázon sétálás problémáit is megoldottam egy 5méteres automata pórázzal. Álom a sétálás végre. Így még azon csodálkozom,hogy nem gyulladt ki a madzag,ahogy rohangál. Rendszeresen fogunk gazdikat ezzel a technikával és a fákra is igen ügyesen fel tudunk csavarodni,mert ahogy én szeretném letekerni,ő ugye a sarkamban van folyton,de alakul minden. Egyenlőre nem engedem el házon kívül,mert átvert már és sokat kell melóznia,hogy újra bízzak benne ebből a szempontból. Szerintem magányos,kéne mellé valaki,akivel lehet rosszalkodni,de még nem érett meg itthon ez a gondolat teljesen,majd talán tavaszra. Nagyon szereti a kutyákat,igyekszem olyan helyekre vinni,ahol találkozhat velük és olyankor hazafele a kocsiban megkergül és ugrálva ugat nekem a hátsó ülésről,hogy jól érezte magát.:)) Szeretem.
Emike drága ma begazdásodott. Egy tapasztalt, bullys családba került, így nem lesz probléma az ágyban alvással, az örökös kényeztetéssel és a többi bullos kiváltsággal
Megkértem Niki lányomat fényképezze le Emit, de úgy, hogy a méretei jól látszódjanak.
Ezt az akciót nem egyeztettük le a fotóalannyal, így elég nehezen sikerült lencsevégre kapni a leányzót. Az agaraknak nem okoz gondot a vödörből való ivászat, így a fényképezés után tudatosult bennem, hogy csövesünk hiába a nagy igyekezet és a lépcsős fondorlatok bevetése, bizony nem éri fel a vedret. Így kitettünk neki egy fémtálat, nehogy szomjan maradjon a kis drága, a nagy hosszúlábúak között.
Tehát a méreteit tessék a vödörhöz viszonyítani
... nem lehet normálisan lefotózni, minden szögből ordít a bénaság róla
Emike jól van, elbűvölt mindenkit a rendelőben is. Nemcsak női ivarszerveitől vált meg, hanem éveken át gyűjtögetett fogkövétől is.
Kapott chippet és bolha elleni kezelést is, persze csak megelőzés képen.
Mit tudunk ennek a gyönyörű hófehér lánykának az előéletéről, és a szobatisztaságáról? Azt látom, hogy minimum egy almon túl van, és hogy vitamint sosem látott szegénykém.. javítható az állapota vitaminokkal, vagy egyéb tápl.kieggel?