Ezzel a vevővel nekem is volt egy kis gondom jó pár éve, és éppen te javasoltál egy friss sw feltöltését a dobozra, mert nem volt hang a csatornák egy részén.
Ezzel aztán rendbe is jött.... :)
GTMEDIA Combo, Octagon SX 87, U2C B6 Full HD | DrHD D15 | Amiko Mini HD I IllusionSat M3-M5-Max2HD | Inverto LNB-k | Digipower és DM 3800 motorok | ofszet tükrök 60-180 cm-ig
Sziasztok!
Van egy Synaps T-33 vevőkészülékem http://synaps.hu/synaps-t33.html Azt vettem észre, hogy csatornaváltás után elcsúszik a kép és a hang, nincs szinkronban.
H/W verzió HTC60001T2-A, S/W 101, 2017/03/15 szoftver van rajta. Kerestem rá újabbat de nem találtam. Tud valaki újabb, vagy alternatív szoftvert rá? A távirányítója megegyezik az Amiko T59 tipussal https://www.amikostb.com/product/238-t-59 Esetleg az Amiko szoftvere jó lenne?
A Synaps-ban Montage60001 processor lehet, az Amiko-ban általában Ali processzor van. Tudásuk, életkoruk kb. egyforma. Előre is köszönöm, H.Laci
Bár a lekicsinyített képeken semmi nem látszik jól, -főleg az elsőn- a másodikon azért látható, hogy ez csak egy DVB-C-s készülék, kábelre jó, annak hiánya nélkül meg inkább csak egy ajtókitámasztónak.
Szia!
Megkövetlek!
Visszaolvastam a saját írásomat (is) és elkövettem egy nem szándékos kijelentést amit nem ellenőriztem azután sem,hogy írtál!
Mégpedig:
" készülék alkalmas műhold vételére"
Ami természetesen nem helyes.
Azt akartam írni,hogy DVB-C kábeles és DVB_T földi vételre alkalmas,de már a DVB_T aktualitását vesztette ezen a készüléken!
Nem magyarázkodom,nem tudom miért írtam "Műholdat"!!
Most nem vagyok gépközelben, de ismerem a boxot amiről írsz, volt nálam is ilyen sw frissítésre, sw cserére. Valóban F csatlakozós a tuner, de DVB-C kábeles a vevő! A boxohoz a régi Amiko\Synaps táv volt, de viszi az újabb HD-s is.
Sat: Ustym 4K Pro x 2 + Technisat Multytenne + Gibertini 100 - Net: Fritz!Box 7590 + 7490 + Digi optika
Ignore lista: miki2002, Zolien,Benedek012Nincs support privátban! Írj a fórumra!
Olvasd el a linken a műszaki adatokat. A boxban egy darab kábeltuner van. Attól, hogy rátöltöd egy satos box szoftverét, nem fog működni műholdvevőként.
Lehet,hogy nem győzlek meg:
bootloader M3602B 3.1.6 maincode(AV) ˙˙˙06020A00xxxx
Attól függ,hogy szolgáltatói sw van-e rajta,de abban az esetben is van rá alkalmas szoft!
-ha jelentkezik,hogy kell,beigazolódik valamelyik tézis!
Szia!
A "net_user" társunk által mellékelt alsó kép szerinti készülék alkalmas műhold vételére a megfelelő sw használatával!
Egy mentést eljuttatsz hozzám,küldök rávaló sw-t!
Tisztelt Fórumozók!
Hozzám került egy Synaps TH 3000 CX PVR készülék vizont ahogyan én tudom ez DVB_T földi vevő viszont a hátlapon egy F csatlakozo van bemenetnek és a menüben is a telepitésnél kábeles keresést lehet kiválasztani .Elképzelhető hogy a CHD 3000 szoftja van rajta?