[SZERVEZETEK] Zakuszka-tanya Alapítvány A Rászoruló Lovakért
[8.]
ÁLLATVÉDŐ SZERVEZETEK FIGYELEM!!!!
Pirka Ildikó vagyok, a Dog Plusz Felelős Állattartók Egyesületének elnöke. Egyetemi tanulmányaim keretében kutatást végzek ebrendészet és állatvédelem témában, hogy ezzel is segíthessem az állatvédelem fejlődését hazánkban. Ez a kérdőív kimondottan az állatvédő szervezeteknek szól. Kérem, hogy a mellékelt kérdőívet töltsék ki (ha még nem töltöttétek ki), lehetőleg minél több kérdést megválaszolva. A kérdőív anonim, kizárólag a kutatás céljára használom fel az eredményeket.
Köszönet előre is.
[9.]
Sziasztok, facebook-on olvasom, de semmi elérhetőség.... megpróbálok kérni.
Pintér Csilla
PÓNI MENTÉS!
Felsőnyéken van egy tarka, 3 éves, csődör póni, akit ha nem tud eladni a gazdája, akkor betölti kolbászba... egyik ismerősöm úgy volt, hogy megveszi, de papája nem egyezett bele, mivel csődör, és attól tart, hogy bolondos lenne...
Aki tudna segíteni, kérem írjon! Sajnos képem nincs.
[10.]
Anyám. Ez kőkemény munka. Lehet csatlakozni és csinálni velünk együtt. Nem ingyér' adják, nem potyog az égből az ismertség. Amikor sokan buliznak,mi akkor is melózunk, a szabadságom erre megy el, a szabadidőmet ott töltöm. Ha nem kint vagyunk, a gép előtt melózunk. A szabadság a lányoknak annyi,hogy legfeljebb fizikailag nincsenek ott, de ugyanúgy dolgoznak közben, hogy otthon is tele vagyunk ideiglenessel. A menhellyel kelünk és fekszünk. Ne nevettessetek már, a Fehérkeresztnek is volt neve, aztán ő is kifarolt. Nyilván könnyebb így.
[11.]
Csak egyet ne felejts el! Te a Noé égisze alatt dolgozol. Nálatok sincs kolbászból a kerítés, de messze a legmagasabb az ismertségetek, támogatottságotok.
Ez nem fikázás, megdolgoztatok érte 20 év alatt.
Viszont a kisebbektől a válság, és a hülye újhullámos "állatvédelem" szinte teljesen elszipkázza a támogatást. A nincsből pedig nem lehet kutyát menteni, mert azt kezelni, etetni kell...
[12.]
Én meg azt gondolom,hogy ehhez bizony azok az állatvédők is hozzájárulnak, akik kivonulnak a mentésből és szemléletformálásba kezdenek. Szerintem ez a bot könnyebbik vége. Mert szép és jó ez, kell is, nagyon fontos dolognak tartom, de ettől még nem fognak a kóbor kutyák megmentődni. Vagy ők menjenek a kukába?
[14.]
http://www.zakuszkatanya.hu/blog/read/1269 Hát nem lepődtem meg.
Egyfelől a tavaszi próbálkozás elég rosszul sült el, másfelől valóban nem lehet manapság normálisan állatvédeni.
Mélységesen egyetértek azzal, hogy a mostanában divatos álszenteskedés - és tegyük hozzá az agyatlan, erőszakos állatlogisztikázás ami a facebookon virágzik - valamint az állami töketlenkedés sem használ az állatvédelemnek. Egyre mélyebben ülünk a kakiban, csak sokan nem hajlandók ezt észrevenni... Eljön még az ideje annak is, hogy ellenünk tüntet fél Európa, mert ha így haladunk, akkor több kóbor állat lesz az országban, mint lakosság.
[21.]
Idézet:
Zakuszka-tanya Alapítvány A Rászoruló Lovakért
SOS segítség kellene Budapest-Mátranovák útvonalon tápszállításban!
Ispán tegnap este (2012. 04. 16.) nagyon csúnyán megsérült, Pimpa véletlenül fejberúgta játék közben, és Ispánnak tövig letörött három metszőfoga. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Cica varratszedése miatt épp itt volt dr. Lovas Andrea, úgyhogy a ló expressz el lett látva, viszont a felső állkapcsa bal első része gyakorlatilag egy hatalmas nyílt seb, jó ideig nem fog tudni normálisan enni. Speciális kajára (Pre Alpin Wiesencobs) van szüksége, amit Budapesten lehet megvenni, viszont a fuvarban segítségre van szükségünk. Az üzemanyag-költséget természetesen álljuk.
info@zakuszkatanya.hu, 30/365-0342
[24.]
És akkor a paci.hu fórumot még nem is láttad Erősen visszafogtam magam, és nem kerestem meg a régi regisztrációmat, hogy beszóljak, amikor meggyest aprították, mert van véleménye.