--------------------------------------------------------------------------------
Örökbe adtuk Teniszt, aki nagyon szép lett, szedett fel pár kilót, de jól áll neki.
Rózsa2 225. Elküldve: Ma, 19:01:58 [8.]
--------------------------------------------------------------------------------
Ma elvittük próbaidőre új gazdáihoz TENISZT, Vácszentlászlóra.
Hatalmas kert, egy bűbáj állatszerető 2 éves fiúcska, és a felnőttek is nagyon nagy szeretettel fogadták őt. Szép nagy háza van, de szabadon fog élni. Néhány éjszaka az elején a garázsban fog aludni, ami össze van építve a házzal. Reméljük nem akar elszökni! Mindenesetre riadtan kezdett szaladgálni, amikor eljöttünk. Vissza se mertünk nézni, de rögtön simogatni kezdték, hogy eltereljék a figyelmét.
Barbi fotózott is! Este meg úgyis hívja őket.
Lakik a kertben nyuszi és cica is. Persze nem jött üdvözölni Teniszt!
kluhus 3492. Elküldve: 2009-04-13 18:02:03 [48.]
...
Nekem csak rémlett hogy Debit és Tenisz is külön kell etetni,
Rózsa2 3494. Elküldve: 2009-04-13 20:25:33 [46.]
...
Tenisznek nincsenek meg az oltásai, a legutóbbi sorozatból véletlenül kimaradt. Tehát most hiányzik az oltása, Tenisznek Dauernak, Debinek,
és nem tudom van-e a 4 feketének / csak Fifi és Dolly nevét jegyeztem meg...
Rózsa2 3589. Elküldve: Ma, 08:03:36 [2.]
-------------------------------------------------------------------------------
...
Egyébként tegnap többször is láttam, ahogy Tenisz ráugrál Debi hátára, és ő meg rámordul. Debi nem egy játékos fajta, úgy látom ő az emberek társaságát jobban kedveli, mint a kutyákét!
...
Csömörön kóborolt februárban. Barátságos kan kutya, rá akarták hívni a sintért ezért bevittük a menhelyre.
Érdeklődni a 06-30-368-2682-es számon vagy a kbarbi@citromai.hu címen lehet.
Csömörön kóborolt februárban. Barátságos kan kutya, rá akarták hívni a sintért ezért bevittük a menhelyre.
[b]Érdeklődni a 06-30-368-2682-es számon vagy a kbarbi@citromai.hu címen lehet. [/b]
Érdeklődni a 06-30-368-2682-es számon vagy a kbarbi@citromai.hu címen lehet.
LOST5 2676. Elküldve: 2009-02-22 18:12:16 [79.]
... Tenisz szépen sétált,látszik,hogy volt vele foglalkozva.Barbi és Bori plakátolni fognak hátha előkerül a gazdija.
Rózsa2 2677. Elküldve: 2009-02-22 18:46:26 [78.]
Nem akarlak elkeseríteni titeket, de ha igaz amit Fisher úr mondott, Tenisz már nagyon régen az utcán van.
Ő szoktatta be a szomszédos üres telekre, és etette, nehogy az utcán elüsse valami.
De azért lehetnek csodák! És voltak is már az életünkben!
Új kutyánk Tenisz. Csömörön kóborolt, barátságos kan kutya.
Rá akarták hívni a sintért ezért bevittük a menhelyre.
Érdeklődni a 06-30-368-2682-es számon vagy a kbarbi@citromai.</a> hu címen lehet.
Ari
"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."