Szia, igen a Kőbányaiakkal kezdtem kilenc évesen, majd a KadicOBKCS a gerecsében sokáig, és a Baradla alsó barlangjának feltárásában részletekben, de végig társulatban. 69-től, 89 ig, szinte minden hétvégén, de főleg a Pilis, Vértes, Gerecse
Sziasztok, jó estét mindegyikőtöknek, én egy új tagotok lettem nagy örömömre, mert bár már nem vagyok aktív barlangkutató, soha nem fogom azt a csodálatos emlékhalmazt elfelejteni, ami a földalatti világ nyújtott egykoron.
"barlangászgyerek sose kesereg,
van a lónak jónagy feje búsul eleget..."
Marci! Te tudtommal tervezel - építesz, úgyhogy a rombolást hagyd másra, esetleg a tűzszerészeknek lehetne szólni, hogy Enyingen egy - két háznál le lehetne rakni...természetesen hatástalanítás után, üdv, Lajos.
Szia!
Era jól van a babával együtt, nagyon ügyes most is és a szülésen is az volt, 1/2 9-kor szólt hogy menjek be mert szülünk, 10-kor magzatburkot repesztettek, 00.01-kor meg volt a Kamilla. Éjszaka kétszer kelünk fel hozzá, még aludni is tudunk. Remélem ettől nem lesz rosszabb (ugye?), majd tudosítok, üdv Lajos.
Az egyik munkámon, az EIFEL irodaházon készült ma reggel...
A térrendezés földmunkáját kezték tegnap - az építésvezetővel röhögtünk, vajon mennyi bombát találnak majd...
És tegnap délutánra meglett összesen 10 bomba...
Ebből egy nagy nem biztos hogy szállítható - ma reggel még ezt mondták. Ez 202 mm átmérőjű - ha rosszul robbantják fel, akkor bizony a frissen berakott üvegek mennek a lecsóba...
A legfrissebb apukának:
Láttad hol és mikor lesz a T100as?
Én nem tok menni,mert anglia lesz akkor. Azt hiszem lefutom inkább a K100 at. Ez az uj útvonal szerintem szar 1000rel több szint van benne.
Ide várjuk minden olyan ember hozzászólásait, aki élve a föld alá kívánkozik!
Itt kell feliratkozni a Mafc Barlangkutató Csoportba, és már lehet is írni a topicokba: