Előbb-utóbb úgyis váltani kell havidíjasra, így szerintem felesleges feltöltőre vadászni. Weboldalon keresztül megteheted (Egyiket én is átváltottam már). Az esetlegesen még az egyenlegeden lévő pénzt beszámolják a havidíjba.
Kicsit eltévedtem most. Előre fizetett családi csomagom van ami lejár hamarosan,nem is követtem eddig a fejleményeket. Esetleg hol lehet még elfekvő feltöltőkártyát venni?
"5. Megszunik a földfelszíni kódolt musorterjesztési szolgáltatás webshopon keresztül történo értékesítése. (ÁSZF Törzsrész 2.1.1.11.; 2.1.1.14.; 2.3.1.)"
Magyarul ez a nem nagyon akarunk új földfelszíni előfizetőt látni? Gondolom nem is nagyon lesz hirdetve, hogy van ilyen is....
Olyan szándékos kivéreztetés ez a irány.
No most, én ugye még a határidő előtt megvettem a 6 havi alapcsomag feltöltő kártyát, hogy jövőre még legyen... Akkor azt azért még valahogy élesíteni lehet jövőre valamilyen csomagra, vagy 20 pénz ment a levesbe?...
Tisztelt Ügyfelünk!
Az AH Média Kereskedelmi Zrt. („Szolgáltató”) értesíti Önt, hogy a Szolgáltató digitális földfelszíni kódolt musorterjesztési szolgáltatására vonatkozó Általános Szerzodési Feltételei (ÁSZF) 2025. január 1. napjától az alábbiak szerint módosulnak:
1. Megváltozik a Szolgáltató honlapjának elérhetosége, az új honlapcím: www.one.hu. 2025. január 1-jétol a www.one.hu/kapcsolat aloldalon tudja felvenni a kapcsolatot a Szolgáltatóval. (ÁSZF Törzsrész 1.1.2. ; 1.2.3.; 2.3.1.; 13. ; 2.; 4. és 4/Asz. melléklet)
2. A márkaváltással összefüggésben „mindigTV PRÉMIUM” elnevezés törlésre kerül az ÁSZF-ben.
3. Megváltozik a Szolgáltató központi ügyfélszolgálatának címe, mely 2025. január 1-jétol a következo: 1062 Budapest, Váci út 1-3. (Westend City Center), és változik a további ügyfélszolgálatok elérhetosége is melyrol a honlapon tájékozódhat. (ÁSZF Törzsrész 1.2.1.; 1.2.3.)
4. Megváltozik a Szolgáltató telefonos ügyfélszolgálatának elérhetosége, a 1211-es ügyfélszolgálati szám helyett, belföldrol díjmentesen hívható 1270-es ügyfélszolgálati telefonszámon érheto el. (ÁSZF Törzsrész 1.2.1.)
5. Megszunik a földfelszíni kódolt musorterjesztési szolgáltatás webshopon keresztül történo értékesítése. (ÁSZF Törzsrész 2.1.1.11.; 2.1.1.14.; 2.3.1.)
6. Módosulnak a Szolgáltató díjvisszatérítésére vonatkozó rendelkezései. (ÁSZF Törzsrész 11.3.3.)
7. A Szolgáltató megszünteti az Alap és Családi díjcsomagok értékesítését (ÁSZF 3.1.1.; 2.sz. melléklet). A 2025. január 1-jétol elérheto díjcsomagokról a Szolgáltató a késobbiekben nyújt tájékoztatást.
8. A Szabadido csomag kivezetésével megszunik a kiegészíto csomag igénybevételi lehetosége, így az erre való hivatkozás törlésre kerül az ÁSZF-ben (ÁSZF 3.1.1.; 5.1.3.; 10.2.5.1.; 10.2.5.2.; 10.2.5.4.; 2.sz. melléklet).
9. A Szolgáltató megszünteti a Belépo, Gyerek és Szabadido díjcsomagokat, az azokra vonatkozó elozetoi szerzodéseket felmondja. Az érintett Elozetoket a Szolgáltató közvetlenül levélben is értesítésítette. (ÁSZF 2.sz. melléklet).
10. A Családi csomagból kikerül a TLC csatorna, helyette a ID Discovery kerül be a csomagba. (ÁSZF 2.sz. melléklet)
11. Az AXN és a VIASAT3 musorcsatornákkal kapcsolatban a Szolgáltató jelenleg tárgyalásokat folytat a 2025. január 1-jétol lejáró szerzodések megújításáról. Amennyiben ezen tárgyalások nem vezetnek eredményre, a Szolgáltató jelen értesítése az elektronikus hírközlésrol szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 132. § (2) bekezdése alapján módosításnak minosül és ennek értelmében 2025. január 1-jétol az AXN és VIASAT3-csatornák kikerülnek az Alap és Családi csomagok kínálatából (ÁSZF 2.sz. melléklet).
Tájékoztatjuk, hogy az elozetoi értesítésben megjelölt változásokra tekintettel az érintett elozetok a jelen értesítés kézhezvételétol számított 45 napon belül azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosultak felmondani elozetoi szerzodésüket.
Az egyedi elozetoi szerzodések, továbbá az ÁSZF jelen módosítással nem érintett pontjai változatlan tartalommal hatályban maradnak. A módosított ÁSZF szövege 2024. december 1. napjától lesz elérheto a Szolgáltató honlapján (https://mindigtv.hu).
Ha pl. egy Amiko boxról van szó, meg tudod nézni a menüjében meddig aktív a kártya, vagy át kell rakni egy linuxos boxba és OScam-al ránézni.
Ha de ha több éve lejárt, azt már nem aktiválja vissza az üf szolgálat sem. ("Alternatív" aktiválás meg egyáltalán nincs.)
Sat: Ustym 4K Pro (Openatv 6.4) + Gibertini 100 - Net: Fritz!Box 7590 + 7490 + Digi optika
Ignore lista: miki2002, Zolien,Benedek012Nincs support privátban! Írj a fórumra!
Ha nem volt még aktiválva, akkor szerintem még aktiválhatod 2025 decemberig, de valószínű már csak előfizetésesre.
Ha neked nem kell, biztosan van akinek jól jönne egy kártya.
Valószínűleg az ingyenes csatornákat nézheted vele ezután is. Ha azt veszem, és jól emlékszem, a 2020 kora tavaszától indultak el nálunk a DVB-T2 HEVC (H.265) rendszerű adások, akkor az a hozzád kerülő box -a te szavaiddal élve-(még a H 265 ös DVB-T2 előtt hozzám került) - szóval ha az a box netán tudná is a modernebb rendszert, a mellé csomagolt kártyával már semmit nem fogsz érni, mert azt már nem lehet érvényessé tenni, így marad csak az ingyenes csatornák vételi lehetősége. [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2024-10-20 15:23:51]
Kicsit tegyük tisztába a fogalmakat, mert hibás a konklúzió nálad.
Tehát az, hogy bejön a teszt csatorna azt jelenti, hogy:
- van megfelelő jeled az adott frekvencián
- DVB-T2-t támogatja a tv tunerja
- és ha van kép és hang akkor tudja dekódolni a HEVC/H265-ös kodeket a tv
De ebből egyenesen nem következik, hogy CI+ olvasó van a tv-dben
Persze kb. 90%-ban a T2-es tv-kben CI+ olvasó van, de akad 1-1 kivétel
Sat: Ustym 4K Pro (Openatv 6.4) + Gibertini 100 - Net: Fritz!Box 7590 + 7490 + Digi optika
Ignore lista: miki2002, Zolien,Benedek012Nincs support privátban! Írj a fórumra!
Jó sokkal, mivel az MPEG2-es csak kísérleti sugárzás volt, 2008. októberében leállították. 2008. decemberében indult a MindigTV rendszeres sugárzása MPEG4-ben (kódolatlan csomag).
A MindigTV Prémium (előfizetéses) csomag 2020. szeptemberében váltott HEVC-re.
Visszatérve a 58772. számú bejegyzésedre: melyik csatorna/csatornák kockásodnak? Be kellene határolni, hogy csak egy MUX, vagy több MUX is érintett?