Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Gratulálok!
Videó nem készült véletlenül?
"Ahogyan a görögök mondják: egy ház nem otthon addig, amíg fecske nem fészkel az eresz alá, ugyanúgy azt tartom, hogy egy ház attól lesz otthon, ha van benne kutya." | | |
Gratulálok drága barátném!!!
Szuper eredmény!!!!!
Csak így tovább
"A negatív gondolkodás határt szab a teljesítménynek. Ha viszont ezt megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik."
(Amby Burfoot)
[email protected] | | |
Gratulálok én is!!!!!!
"A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre, és nem leli örömét a bánatomban." | | |
minden gazdinak és kutyának nagyon nagy gratula az eredményhez, és további kitartást a szuper munlához amit az ebekkel csináltok
egy igazi skót, ......... ez azért sziven ütött.
nekem a főnököm már két éve egy igazi Skóciából származó férfi. Ő talán még igazibb skót. | | |
Uff
Ezeket a nagyszerű képeket nem kellett volna ilyen nagyban kitenni
Úgy be voltam öltözve mint egy eszkimó! A vizsga előtt reggel majdnem mínusz 20 fokot mértünk, azt sem tudtam hány nadrágot és pulcsit, kabátot vegyek fel....
Princess is fájlalta kicsit a mancsát, és folyton szedegette volna ki belőle a beletapadt havat,de a vizsgán annyira tudta, hogy ez most fontos, hogy szerintem ő is elfelejtette, hogy fáj a mancsa.
Édes volt nagyon. Mindent a gazdiért
ÚJ!!!! Sherborne Collie & Sheltie Kennel | | |
Én is nagyon gratulálok, és a pontszám se semmi! | | |
Gratuuu!
-------------
Szörnyi | | |
Itt is hatalmas gratula. Ügyesek vagytok. Legkésőbb februárban meggyömöszölöm érte Princesst (ha közbe nem jön valami )
Angels Flowers | | |
én is gratulálok!!!!nagyon ügyesek vagytok!!! | | |
Nagyjából éppen egy évvel ezelőtt gratulálhattunk itt két BH-s collienak is.
Örömmel jelentem be Nektek, hogy a mai napon az én kis hercegnőm "Princess" sikeresen letette a K99-E1 vizsgát. (Ha valakinek nem lenne tiszta, ez a vizsga is hasonló mint a BH )
Nagyon ügyes volt a kiscsaj, mert bár, kb 20 cm-es hóban kellett dolgoznia, mégis 95 pontos vizsgát teljesített!
Képek a vizsgáról:
http://krisz-foto.com/blog/?l=091220
A képekért köszönet Krisznek!!
itt is gratulálok nekik,csak így tovább,
Jó munkát kívánok nekik...
| | |
Nem tévedtek, Ő az!
(Csak a Gazdi szerény )
Én nagyon büszke vagyok arra, hogy ismerhetem!
Fantasztikus kutya!
De persze azt se felejtsük el megemlíteni, hogy egy kutya sem lesz "magától" szuper!
Szóval hatalmas elismerés illeti a Gazdit is, hiszen ő rengeteget tett azért, hogy Orin olyan legyen amilyen!
Hajrá Melinda, csak így tovább!!!!
A nagy fórumon már jó pár napja nem jártam, de szerintem én is kitalálom a kutya nevét.
Tippem: Orin
És nem hiszem, hogy tévedek.
Campobellói Collie Kennel | | |
Ezzel egyetlértek. De szerintem az a "titok" nem is olyan nagy titok.
| | |
bár én azt hiszem tudom ki ő, mégsem értem hogy miért olyan nagy titok, mikor ilyen szép dolgot ért el
mindenesetre Szívből Gratulálok neki!
{ Castle's Queen Rough Collies } | | |
|