Nekem tetszik! olyan büszke megjelenésű.
A frontja viszont nagyon nem teszik olyan mintha nagyon lapos lenne és nincs elég elömell. Amúgy a törzshossz a nyak és hátvonal nagyon tetszik. szépek a szemei szóval az arckifejezésével nincs gond. Inkább olyan mintha az arcorri része nem lenne egyenes.
Lényeg egy elegánsabb hoszabb testű és nyakú kutyának sohasem lesz rövid macis feje. Például nálam macis kutyám a Lola Terra viszont egyátalán nem mackós fejű- Mégis mindkettőjüknek nagyon bájos és szép arckifejezése van. Csak eltérő típusúak.
Clio szintén egy tricolor macilány. Malkia viszont egy elegánsabb colliehölgy. Malkiának a feje is más formájú.
Rineweld Collies | | |
Hát nekem meg éppen azért tetszik.
| | |
Hát igen, a feje nekem sem jön be, de az nagyon tetszik, amikor egy trinek nincs teljes körgallérja, hanem "belefolyik" a fekete. Nagy kedvencem ilyen típusból People Black de Midland Valley, és neki a feje is bejön! Bár egy kicsit megtámadta őt a frizuravarjú
]?t=1259247317]
]?t=1259247363]
| | |
Sajnos a pofija nem kedves arckifejezésű, de a többi tetszik igaz teljesen más típus mint ami a kiállításokon futkározik .
Képtáram
Rineweld collies | | |
Még elég fiatal a kutya, de egyébként nekem pont ez a fejtípus tetszik. Az én tricolor szukámra is szokták mondani, hogy kissé rövid az orra, de ettől van olyan cuki feje, hogy meg kell zabálni ezt az édes kis Winniebogyómat. Na megyek jól megpuszilgatom azt a kurta csőrét
| | |
Dobok ide is egy beautyt
Miért van ilyen messze Pont jó lenne Sofyhoz fedezőkannak. Bár a nevét sosem tudnám kimondani.
Coca Cool Black du Domaine de Jean-Vincéanne
| | |
Iszkaszentgyörgyön vagyunk most, és a szüleim itt is tenyésztettek kutyákat. | | |
Itt a kép a mi legtovább élt skót juhászunkról, Csíkosról: | | |
Primus volt a kennel nevünk. De sajna már nem tenyésztenek a szüleim. | | |
Sziasztok!
Én nekem most lesz egy skótjuhász kölyköm. A szüleim régebben skótjuhászt tenyésztettek. Ők mindig azt mondják erre a fajtára, hogy a "kutyák professzora"(szerintem is az).
| | |
Köszike!!
Szintén,Neked is!!!
MM Kriszta | | |
|