Kissé átalakult a www.hdk.hu honlapja.
Terveink szerint az eddigi hagyományokkal szakítva, megpróbáljuk az oldalt kicsit aktívvá, és ha lehet inter-aktívvá tenni. Ami a kezdetekben a hozzászólásokat és a beszámolókat, cikkeket érintheti.
A későbbiekben lehetőség lesz saját galéria létrehozására is. Természetesen gondolva a videósokra is. Sőt tervbe van a saját cikkek, beszámolók beküldésének lehetősége.
A segítségeteket előre is köszönjük.
Örömmel olvastam az idei tenyészszemle eredményeket.
Próbálok néhány klipet csatolni hozzá, de az a gondom, hogy olyan ember kezelte a kamerát, aki életében először fogott ilyet a kezébe. Így nem túl sok használható anyag maradt.
Bármilyen hihetetlen, ismét frissült a HDK oldal! Annyiban változik a koncepció, hogy áttérek a képek külső galériában történő elhelyezésére (http://gallery.site.hu/u/hdk/), így megoldódik a helyhiány. Emellett újabb ZTP-s kutyák is felkerültek az oldalra.
Akkor nagyobb tárhelyet kellene intéznünk.
A Szlovák eredmények is meg vannak mert elküldtem Neked csak nem fért fel gondolom.
Szóval, mi a teendő?
Természetesen a klub fizeti a nagyobb tárhelyért, mert ezek fontos dolgok, főleg a ha magyar vonatkozású eredmények is vannak..
Lenne egy kerdes. Szlovakiaban is volt egy fajtaspecial kiallitas, ahol mi Magyarok is szepen szerepeltunk, minden kutyan benne volt a 4-ben, szoval elokelo helyet foglaltunk el ismet. Ezt az eredmenyt nem tenned fel a klub oldalara? a reszletes eredmenyeket a DR oldalon lehet megtalalni.
Végre felkerültek az eredmények a HDK oldalra is, elnézést a késésért! Sajnos úgy néz ki, hogy betelt a tárhelyünk, úgyhogy a képeket egyelőre nem tudtam feltölteni...
Szia Csaba!
Érdekelnének a friss tenyésszemle eredmények.A honlap legfrissebb eredményei 2006.05.hó.Esetleg munka teljesitményekről készült videó felvétel is.
Több frissítést légyszi, + bár igaz, hogy HDK de azért jó lenne, ha lehetne olvasni globális aktualitásokat a dobermannvilágból. Így nem havonta egyszer esnék be unalomból, hanem akár minden nap is. Lehetne akár egy "newsletter" funkció is, hogy nehogy lemaradjunk valamiről. köszi
Szia Csabi!
Sok sikert a munkádhoz, néhány javaslatot küldtem e-mailben. A klubtagoknak meg javaslom, hogy árasszuk el Csabit rengeteg infóval, hogy minél színesebb, érdekesebb legyen új honlapunk!
Üdv.
Tibi
http://pet.site.hu/u/Dobman
Simon Csaba vagyok, a Hungária Dobermann Klub honlapjának szerkesztője. 1999-es elindításától 2002-ig is én készítettem, és most ismét visszatértem:-) Ezt vehetitek fenyegetésnek is:-)
Várom az építő jellegű javaslatokat, mi kerüljön fel a honlapra, mi a véleményetek az oldalról, illetve várom a javaslatokat új topikokra is!