Van egy eladó Philips, autóba való hordozható dvd-lejátszóm, összes tartozékkal, dvb-tv-t is tud. Ha valakit érdekel, írjon rám emailen: karlmaxon@gmail.com eredeti ára 65ezer. Nálam 40ezer. Alig használt.
Helo schumy77
nos a helyzet a kovetkezo volna,nemtom hogy mar jo-e mukszik? Az volna a baja hogy a tv-ben a szkart konktakt hiba szokott lenni,kis cinezessel orvosolhato.
99szazalek-ban ez szok lenni. ha a hang jo, csak a kep nem ,akkor ez.
Javitas-cinezes es OK lesz.
mar tobb ijen gond volt ,mert javitok.
na helo.
Érdeklődni szeretnék, hogy tud e valaki segíteni fi relé ügyben.
Az lenne a kérdésem, hogy a pl. 40A az a háromfázisú relé esetén az összes átfolyó áramot határozza meg vagy fázisonként.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!!!
A dvd lejátszómat szeretném összehangolni a tv-vel....nos összedugtam mindent a megfelelő módon, mégis csak a hangot adja át, a képet pedig nem. Ha pedig scart-tal kötöm össze akkor folyamatosan ugrál a kép.
Hozzáteszem régebben működött.
Mi lehet a hiba oka??
Aki tud légyszi segítsen.
Előre is köszi!
Helló!
Lenne egy kérdésem,lehet h a témához nem kapcsolódik de hátha tudtok segíteni!
Szóval tegnap betörtek hozzánk és fényképezőt ,órákat vittek el,meg egy laptopot.
Szerintetek a betörők mit kezdenek ezekkel a tárgyakkal?
Hol adhatják el?Bizományiba beadhatják?Vagy piacon?
Mi keszthelyiek vagyunk valszeg környékiek lehettek.
Van vmi ötletetek?
Meg tudná mondani valaki, hogy a Thomson DTH 252 E V1.2-hez tudom-e csatlakoztatni a Genius sw-hf 5.1 5000 hangfalszettet?
Ha nem, akkor tudtok ajánlani valamit helyette?
köszi a segítséget!
Szoftver frissítését csináltam tegnap este.
Az Astra és a Hot-bird műsorát most nem tudom nézni ui. annak a két műholdnak a beállítását HSS1165NA típusú beltéri egységemen nem tudom ismételten úgy elvégezni, ahogyan a frissítés előtt a szerelőm beállította."Csak" a DIGI TV csatornái vehetők.
Vissza állt a beltérim a gyári beállításokra.MIT TEGYEK?