Keresem a címét!!! (üzenet: 3, Mozi) |
|
|
|
zalus
Tagság: 2002-03-28 00:00:00 Tagszám: #15 Hozzászólások: 8734 |
3. Elküldve: 2005-12-05 15:30:30, Keresem a címét!!!
|
[1.] |
ez tuti nem a rövidzárlat. johnny 5-nek nem voltak cserélhető fegyverei, sentra is csak hasonlítgatta hozzá.
|
|
Kiváló dolgozó
|
|
Dylan
Tagság: 2005-10-13 02:07:42 Tagszám: #22772 Hozzászólások: 2 |
2. Elküldve: 2005-12-05 15:23:25, Keresem a címét!!!
|
[2.] |
Johnny 5? Lánctalpak? Robot?
Akkor ez csak a Rövidzárlat című film lehet. Annak is alighanem a második része! Mivelhogy kettő van összesen! Steve Guttenberg is szerepelt benne! Én is jó régen láttam már... Régen szerettem!
Video, DVD megjelenésről nem tudok, de a tévében szokott menni!
Port.hu link (képek is vannak)
Rövidzárlat (Short Circuit) - 1986
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=6822&i_city_id=3372&i_county_id=-1
Rövidzárlat 2. (Short Circuit 2.) - 1988
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=48741&i_city_id=3372&i_county_id=-1
|
| |
[előzmény: (1) Sentra, 2005-11-30 14:30:08] |
|
Zöldfülű
|
|
Sentra
Tagság: 2005-11-30 13:46:22 Tagszám: #24180 Hozzászólások: 1 |
1. Elküldve: 2005-11-30 14:30:08, Keresem a címét!!!
|
[3.] |
Üdvözlet mindenkinek!
Ez a Forum az utolsó bástya, ami talán még segíthet, mert sehol, semerre nem találtam egy filmet! Rögtön hozzá is kezdek a beszámolómhoz, csak előljáróban annyit hogy kb.10 éve láttam és csak foszlányokra emlékszem, de REMÉLEM van valaki aki ismeri! Térjünk is rá a lényegre!
Szóval...Az első kép amire emlékszem, arról tudom hogy a film eleje. Egy alacsony oszlopos épület, ahol menekülnek az emberek, füst van és látunk egy tudóst menekülni! A gonosz csapatokra nem emlékszem, de azt tudom hogy egy "Johnny 5" féle lánctalpon egy ember-robot figura megy és a kezén lévő cserélhető fegyverével tüzel. (Amúgy ő a főhős) Aztán leszáll és csápolja tovább a rosszfiúkat, de sajnos elkésik mert a dokinak annyi (talán a doki építette???) és búsan neki is menekülnie kell! Majd később megsebesül, találkozik egy lánnyal és együtt menekülnek egy hajón...álruhába öltözik hogy ne látszodjon a teste (mert hát robot és csak fél arca van mert a másik gép). Végül megsemmisíti az ellenséges hajót a cserélhető-fegyver kezével és elmenekülnek! Nem emlékszem tovább a történetre, csak arra hogy a végén a főgonosz annyit mond neki "10x olyan erős vagyok mint te..." aztán főhősünk felteszi kezére a legerősebb fegyverét és megöli a gonoszt, és talán, ha jól emlékszem, ő is meghal!
Hát, szóval, ez lenne minden amit tudok! Remélem emlékeitek előtörnek!
|
| [válaszok erre: #2] |
(TÉMANYITÓ) |
|
Zöldfülű
|
|
Keresem a címét!!! (üzenet: 3, Mozi) |
|
|
|
|