Gondolom ti már tudjátok, de esetleg akit érint, ma olvastam a klubhírekben:Tenyészszemle Göd!
október 23. 10 órai kezdettel. 9 órától lehet regisztrálni.
Bíró: Harsány Péter
Ja, bocsi. De nem mindegy?! Szerintem igen csak mind a kettő ugyan olyan "nagy" fényhatás, nem?!
Egyébként az egyik ismerősömnek volt egy mudija, úgy 10-13évet élt, nem emlékszem pontosan. Itt nőtt fel a városban és szegény félt mindentől: gyalogosoktól, autóktól, mindentől. Viszont amikor elvitték vidékre panzióztatni egy ismerőshöz tanyára, ott nem volt semmi baja, egyből jobban érezte magát.
"Ahogyan a görögök mondják: egy ház nem otthon addig, amíg fecske nem fészkel az eresz alá, ugyanúgy azt tartom, hogy egy ház attól lesz otthon, ha van benne kutya."
nem is gyertya, gyufa de egyébként nem vagy elfogult mudikat nem nagyon ismerek, de ha ez a teszt valamennyire is működik, és szűrőképes, akkor elég gáz mudik lehetnek errefelé...
Én nagyon jókat rötyögtem ezen. Kedvenc részeim a " segéd hirtelen, erős fényhatást produkál pl gyertyával", illetve a másik az agresszív emberrel szemben mutatott viselkedésnél "handabandázik a segéd".
Szerintem ez egy egyszerű, "gyenge" teszt, az ideges, gyenge idegrendszerű egyedek kiszűrésére, ami ugye a mi mudinknál igen gyakori.
"Ahogyan a görögök mondják: egy ház nem otthon addig, amíg fecske nem fészkel az eresz alá, ugyanúgy azt tartom, hogy egy ház attól lesz otthon, ha van benne kutya."
Igen, nagyon jól le vannak fektetve benne bizonyos dolgok.
Más: Én tudomásom szerint most már mindenkinek elküldtem a tavalyi karakterteszt videót, aki kérte (és néhány olyannak is, aki nem kérte , de tudom, hogy azért szeretni fogja). Ha valaki úgy véli, mégis kimaradt, vagy gond van a fájllal, az szól majd.
Ez nem semmi. Nagyon tisztellek érte, nekem egy barátnőm staffal terápiázik, egyszer elkísértem, fantasztikus volt. Mi mozgássérült gyerekekhez mentünk, fantasztikus volt, hogy egyikük sem ijedt meg a kutyától, és csak attól boldogok voltak, hogy csak hozzáérhettek, vagy hogy mindenféle trükköket megcsinált nekik. Nekem hatalmas élmény volt, nagyon sok sikert kivánok neked hozzá.