Sziasztok
Van egy collis ismerősöm, hó végén kiállításra vinné a merle szukáját.Mikor és mivel fürdessük a kutyát? Fürdeni kell, mert az akácról lehulló ragacsos izé miatt nagyon koszos.
Előre is köszönöm a válaszokat
Andi
@ndi
PetSalon kutyakozmetika Kecskemét | | |
Legközelebbi tüzelésnél lesz ismétlés? Hátha akkor lesz soksok pici bluemerle
-------------
Szörnyi | | |
Sajnálom, de majd legközelebb biztos sikerül aztán babázhatsz
Angels Flowers | | |
Tudom, hogy előfordul. Hallottam ilyet. De nem mááááááár........
| | |
Kár. Pedig már nagyon vártuk a pöttömöket, és a fotókat róluk.
De majd legközelebb.
"Ahogyan a görögök mondják: egy ház nem otthon addig, amíg fecske nem fészkel az eresz alá, ugyanúgy azt tartom, hogy egy ház attól lesz otthon, ha van benne kutya." | | |
Sajnos álvemhes lett !
Hasasodott és teje is volt ... Találkoztam már ilyennel, régen volt egy németjuhász szukám ő is produkált már ilyet !
Képtáram
Rineweld collies | | |
Mi??? Nem is volt terhes? De hasasodott, nem?
| | |
Elhúzza a kisasszony rendesen,bár még a hőmérsékletünk nem az igazi 37,5
de amióta mérem ez a legalacsonyabb eddig....
Lehet csak kevés baba van és első ellés doktornéni azt mondta legyek türelmes
Remélem nem álvemhes mert ha az akkor
elfogok keskenyedni ill. keseredni.
Képtáram
Rineweld collies | | |
Még ne izguljatok, majd éjszaka jönnek a világra a picik. Csak,h izgalmasabb legyen a dolog.
"Ahogyan a görögök mondják: egy ház nem otthon addig, amíg fecske nem fészkel az eresz alá, ugyanúgy azt tartom, hogy egy ház attól lesz otthon, ha van benne kutya." | | |
Jaja. Már akartam én is kérdezni!
| | |
Szorítok! Már nagyon kíváncsi vagyok!
| | |
Jaja sőt ! beszéltem a dokinkkal és lenyugtatott hogy addig jó míg bent fejlődnek és azt is mivel első ellés ráadásul nincsenek sokan így akár tovább is bent lehetnek akkor aggódjak ha lázas vagy erőlködik de nem jön baba .
Hétfőn este 19 -ig dolgozom utána 2 szabinap remélem pont itthon leszek
Képtáram
Rineweld collies | | |
Akkor még kár (korai) izgulni. Majd hétfő éjjel...
Szórakozik velem ez a kutya és közben röhög a markában hehe a gazdi meg had izguljon .. A hőmérsékletünk még nem ment eléggé le viszont újra számoltam és hát kérem tisztelettel nem csoda hisz a 63.nap az 20. ára esik !
Ja és eszik a drágám rendesen !
Szóval várunk és közben méregetjük a hőt !
Meg tönkre idegeskedem magam !
Meg hát a folyamatok lassulhatnak kevés kölökszámnál.....
Képtáram
Rineweld collies | | |
Na-na-na?! Van már valami?
Angel tegnap hányt meg hasmenésezett ma meg még a szalonnát se ette meg reggelire csak gubbaszt a helyén holnap lesz a 63. nap szerintem közeleg a nagy esemény !
Képtáram
Rineweld collies | | |
|