Szlovákiai Kólia, sheltia klub meghívja Önöket a speciális klub kiállításra, amelyik megrendezésre kerül Presovi CAC mellet 2010.09.12. Bírál Harsányi Péter.
Online nevezés itt: koliaklub.sk/online/online.php
Orömmel várjuk önöket.
Töb infó itt: www.koliaklub.sk/index.html
A Presovi CAC ról 2010.09.11 található infó: nvpresov.slovakiadog.eu/index_en.htm
| | |
sziasztok,
ide is felírom, meg majd máshol is:
a debreceni éjszakai CACra jó lenne szervezni egy partyt ... mindenki hozzon valami ehetőt meg valami ihatót... aztán összeadjuk amink van és megosztozunk.
Ki jön?
|
Köszönjük!
Részemről már azzal is elégedett leszek ,ha nem esik az eső.
| | |
A Fekete Magda Emlékkiállítás - Klubkiállítással kapcsolatos minden hivatalos információ a HCSC Klub weboldalán található:
http://collie-sheltie-corgi.hu
A visszaigazolásokat elküldtük, statisztikát a kiállítás előtt nem közlünk.
A kiállítóinknak jó időt, szerencsés utat és az elvárt eredményeket kívánjuk.
Kisalagi Collie Kennel
http://www.kisalagicollies.hu | | |
Statisztikát meg lehet nézni valahol,ha van?
| | |
CAC - Club Show - Klubkiállítás Fekete Magda Emlékkiállítás
Köszönjük a beérkezett nevezéseket. A határidőt a lehető legtávolabbra toltuk ki, ezért további nevezéseket nem áll módunkban elfogadni.
Bíró változás!
Stella Clark lemondta a kiállításunkon való bíráskodást. Helyette a hosszúszőrű collie-t Ruth Wagner (Lux), a shletie-t Luis Catalan (P) bírálja. Köszönjük megértésüket!
http://collie-sheltie-corgi.hu/
Dragon Gold Collie Kennel
www.dragongold.hu | | |
Dear friends,
we would like to remind you, that DEAD LINE of our SPECIAL club show for british sheepdogs "MIDDLE EUROPEAN CUP" is coming in next days...
All information and ONLINE ENTRY you can find at www.koliaklub.sk/mec
|
Szerintem a +50% a helyi kiállítókra vonatkozik, én legalábbis minden alkalommal csak az előírt nevezési díjat fizettem a helyszínen, nem volt "büntetés".
Campobellói Collie Kennel | | |
Köszi szépen a választ, on line neveztem és pár napon belül válaszoltak hogy nevezést elfogadták, akkor kinyomtatom ezt a választ és magammal viszem.
És hogyan van a fizetés helyszinen, magyar nyelvben írják hogy + 50% a helyszini fizetésnél de angolul teljesen más van- Helyszini fizetés penalizáció nélkül, most mivel számithatok?
http://www.collies.sk | | |
Én tavalyelőtt (mindkét nap), és tavaly (1 nap) voltam a szatmári CACIB-on, mindhárom alkalommal magyar bíró volt. Imádkozz, hogy ne legyen eső, mert akkor dagonya van! Tavaly előtt esős idő volt, és aki a ringekhez közel parkolt, azt volt, hogy meg kellett tolni, mert elakadt a sárban. De egyébként más szempontból minden rendben, ha a ch napon CACIB a kutyád akkor helyben kitöltik a CH bizonyítványt 5 perc alatt.
A visszaigazolásra ne is várj, én se kaptam egyik alkalommal sem. Ha biztosra akarsz menni, hogy megkapták a nevezésedet, akkor érdeklődj emailben. Emailben nekem is visszaírtak, hogy minden rendben, mehetek.
Campobellói Collie Kennel | | |
Hogy ha engem illet a kérdés, akkor igen ott volt 04.03, más nap már nemvolt.
Nevezett valaki Szatmári CACIB kiállításra, milyen tapasztalatotok van a román kiállításokal? Mikor küldik Románok a viszaigazolást? Már ideges vagyok mert még nemjött meg és a hétvégén már kiállítás van...
http://www.collies.sk [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2010-04-13 13:29:26] | | |
Biztos vagy benne,hogy ott volt?
MM Kriszta | | |
Van egy javításom
Silver Dream Julie Andrews, Tul: Labská Nikoletta
Kitünőt kapott sorrend nelkül nem NJ. | | |
köszönöm én is,
az eredményekhez kicsi belső infó:
a biró úr már 4 éve birálta a kutyáim (nagy)anyját, Nyitramenti Platinum Blondit, szatmárnémeti CACIBon. A birálat indoklása, a kritériumok maradtak ugyanolyan világosak.
Fontos szempont volt a mozgás, könnyed, lendületes, aztán összharmónia - egyik nagyon jó ebből lett, hogy a kutya alapvetően nem rossz, de diszharmonikus. Fej, arckifejezés már a sorolásnál jött elő, némileg a viselkedés, és megint a mozgás. legfőképp.
és egyéni , megkaptuk az Escoliar bandával, hogy egyelőre jó irányba tartunk. Remélem később is lesznek generációk, amit megmutathatok neki. Persze nem csak jót mondott a kutyámra, de pontosan látta, melyiken mi a gyengeség. | | |
Gratulálunk mindenkinek! Eredmények képekkel már fent a collie online-on!!
Léna nagyon gyors volt!
yankeevica | | |
Akkor neked külön is gratula!
| | |
szia, természetesen adott ki, ha Móni egyetért utólag tudom a hozzászólást javitani...
nem csak adott ki, de a fiatal szuka lett a HPJ, best junior is.
res CACot is adott ki, a nyilt szukában
én a fiatal kanokat pontosan nem tudtam, de Léna irta az eredményt, és fotózott, majd a collie onlinera felkerül úgyis. | | |
Gratula mindenkinek! Mi ez a sok Nagyon Jó??? Fiatal szukáknál nem adott ki HPJ-t?
| | |
na Vikitől szereztem szombati miskolci eredményeket is
Szombaton 20 hosszúszőrű collie versenyzett Miskolcon, a bíró Petru Montean(RO) volt.
COLLIE ROUGH
Kanok
Bébi, kölyök osztály
-
Fiatal o.
K1, HPJ: Nyitramenti Challenger Tul: Balázsovits János,H
K2: Rineweld Chesterfield Tul:Kovácsné Németh Eszter,H
K3: Kisalagi Adonis, Tul.: Szigeti Babett,H
Növendék o.
K1, CAC, Res.CACIB: Nyitramenti Zinadine Zidane, Tul: Balázsovits János,H
K2: Dragon Gold Karpatian Legend, Tul: Fehér Viktória,H
Nyílt o.
K1, CAC, CACIB, HFGY: Celtic Silver Dream du Clos des Duchesses, Tul: Kórozs-Papp Judit,H
K2: Holiday Crown Prince, Tul: Maczkó Róbert, H
Szukák
Bébi o.
NI, Best Baby: Kőakói Angel, Tul: Erdei Dávid,H
Kölyök o.
-
Fiatal o.
1. Escoliar Beauty in Love Tul. László Krisztina
2. Nyitramenti Blanche of Castile
3. Prince of Sunlight Beauty Queen tul: Gecse Ervin,H
4. Escoliar Blazing Love tul. László Krisztina
N.J. Sivler Dream Julie tul. AndrewsLabská Nikoletta
Nyílt o.
K1, CAC, CACIB: Silver Dream Gold Givenchy, Tul:Gecse Ervin,H
K2, Res.CACIB: Escoliar Amorita Lotti, Tul: László Krisztina,H
K3: Kőakói Virginia, Tul: Mikus Judit, H
NJ:Adieu Amour Ever After, Tul: Hanka Vancová
NJ:Born To BE Heavenly Happiness, Tul. Török Alexandra,H
NJ:Rineweld Zaira the Princess, Tul: Jana Brossmanová
Champion o.
NJ:Blind Date Ever After, Tul: Lucia Dobrovodska
NJ:Nyitramenti Vivid Flash, Tul: Behány Zoltán
Veterán o.
-
A rövidszőrű collie-k is versenyeztek, négyen voltak.
Kanok
Növendék o.
K1, CAC, Res.CACIB: Jazz Krasná Luka, Tul:Tereza Hillebrantová
Champion o.
K1, CAC, CACIB: Loriseum Abreu, Tul: Júlia Suváková
Szukák
Növendék o.
K1, CAC, CACIB, HFGY: Julie Krasná Luka, Tul:Tereza Hillebrantová
Nyílt o.
K1, CAC, Res.CACIB: Andromeda Jantárová Hviezda, Tul: Júlia Suváková
Dragon Gold Collie Kennel
www.dragongold.hu | | |