Szerintem mind ilyen, a földi anetenna jelet rá lehet füzni ezekre (ahogy egy video magno is átengedi), egyébirant nem is sok értelme lenne. Amit a ostelsat.hu-n árulnak (signal terékek 6-7000 huf körül) baj nem lehet velük, probálni nem probáltam ugyan, de sok más cuccot vásaroltam tölük, soha nem volt gond semmivel, de egyébként a hozzáállasuk is pozitiv értem ez alatt ha bármi módon nem megfelelö számodra a vásarolt termék akkor ök is rugalmasan kezelik a dolgot.
megköszöném ha valaki megirná nekem miez a sok gagyizás,nemértem de lehet hüje vagyok mert én kerestem ojan holdat ahol gyengék a kodok és csak 1 kodja van 30 magyart nézek
Szia!
Az egyik legnagyobb választékkal rendelkező üzlet: www.ostelsat.hu Nagyon korrektek, ajánlom őket.
Futárral az országban bárhova, bármit.
Én MTV55-öt vettem tőlük, szerintem nagyon jó a teljesítmény/ár aránya!
Áhoj!
--------------------------------------------
4 * VU+ Zero 4K
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy szükségem lesz egy ilyen modulátorra. Arra lennék kíváncsi, hogy vajon jöttek e újabb tipusok mostanság.
Ami feltétel lenne: elég lenne az UHF sáv és stereo legyen.
Ha valaki csak linket ír, azt is megköszönném.
Léteznek profi 3/1-es scart összegzők. Mi is áruljuk.
A kapcsolós-2200 Ft
Az elektronikus- 4000 Ft. Ez a kapcsolójelet érezve az aktív bemenetet teszi ki a TV-re, sőt priorításos a bemeneti sorrend, tehát ha az egyik kimegy a Tv-re a másik kettőn akár fel is lehet venni egymásról. Van benne vonalerősítő is és kell neki egy adapter.
Mindegyiken vannak monitorozó RCA kimenetek.
Mert nem közösítő, hanem elosztó! Mint ahogy a nevében is szerepel. Közösíteni nem lehet, mert a két videójel összeveszik. Abban az esetben megy, ha az egyik készülék készenléti állapotban van. Vagy le kell relézni a beltéri jelét. Ha a DVD-t bekapcsolod lekapcsolja a SAT video és audiojelét a kiadott 12V. Kicsit pepecs, de mükszik. Olcsóbb mint egy új TV.
Jó reggelt mindenkinek ! Lehet hogy nem ide tartozik , de szeretném megkérdezni hogy tud e valaki Scart elosztó létezéséről. Mivel egy Scart csatlakozója van a televiziónak egyre bonyolultabb megoldani a Beltéri, DVD, és Videó csatlakoztatását. Nemrégiben vettük egy ilyen "Scart elosztónak" nevezett készüléket de csak egy műholdvevőt lehettett belerakni.A másik kettő egyszerüen nem adott normális képet.Szerintem selejt volt. Használt már valaki ilyesmit ?
Hello
Köszi az első véleményeket. Anno egy "okos" a UPC-nél azt mondta, hogy megoldható valamilyen kütyüvel, de halvány gözöm sincs hogyan . AZtán elhangzott olyan vélemény is, hogy létezik 2 tuneres beltéri és azzal 2 TV felé megoldható...de az is keves...
Nem jelenthetne valami megoldást egy kisközösségi elosztó, és ha igen, akkor az mennyi lehet árban..
UHF modulátor, átmenős változat. Jön a tetőantennáról a jel, belevezeted a modulátorba, ami a beltériről kap videojelet. Ezek után teszel egy hármas osztót, és úgy mész a TV-kre. Ha túl hosszú a kábel, lehet, hogy mákos lesz a kép, de csak ha 20-30 méternél több, gyenge minőségű koax van az osztó után. Ami lényeg: ne gagyi kínai osztót használj, keress "telektronik" vagy hogy hívják márkájút, ha érdekel bővebben, van katalógusom tőlük. A modulátort egy kidobásra ítélt videóból vagy analóg beltériből tudod kitermelni, egy teljesen zárt fémdobozban van, a kivezetései: +6-12V (általában 6V-ról már megy), Video IN, Audio IN és föld. Erre ráforrasztasz egy sima dupla árnyékolt kábelt, bele a SCART-ba (tudok küldeni bekötést), majd a beltéribe. Tápellátásnak bármilyen gagyi dugasztáp, újabb (7,2V-os, a lapos fajta) Nokia töltő megfelel.
Nálunk működik egy DVD lejátszóval így, a modulátort egy rossz videóból termeltem ki, a tápegység egy bedöglött discman adaptere.