Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9463947/27 Témák: 19027 Tagok: 112858 Legújabb tag: JaipurEscort1435 Online: (150/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 134 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 3326 üzenet

Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
3577. Elküldve: 2010-11-08 00:02:36 [1351.]

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 43. héten?

Ahogy az év vége felé közeledünk, mintha tudat alatt valamiféle véghajrába kezdtünk volna: egymást érik a megmentésre váró kutyák és napi szintűvé vált a fuvar-állatorvos látogatás-elhelyezés megoldására vonatkozó logisztika. Kevesen vagyunk, legalább a jelenlegi tennivalók szintjéhez mérten nem elegen. Fuvarosok, kutyasétáltató önkéntesek, hirdetők, ideiglenes befogadók és lelkes figyelők kerestetnek!

Először szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a tárnoki kennelsorra szervezett téliesítő napunkon és segített akár a kutyák sétáltatásával, akár a házak felújításával, hőfüggönyök felszerelésével. Köszönjük a sok-sok plédet, takarót is - így jó meleg lesz a kutyáink alatt az elkövetkezendő hónapokban is.

telefon_002.jpg

A téliesítés következtében már felkészülten várjuk a telet, s talán kényelmesebb lesz mentvényeink számára is a meleg kuckóban átvészelni az éjszakákat. Persze legjobb lenne családban, de vannak olyanok, akik erre nem igen számíthatnak...

Közülük az egyik Skuló, akivel nem szeretnénk egy újabb télnek nekivágni a kennelsoron, ezért ideiglenes befogadót vagy elkötelezett végleges gazdát keresünk számára. Skuló 2007 óta van nálunk, a váci gyepmesteri telepről vettük őt át. A kezdeti időszak nem volt zökkenőmentes, felmerült az altatás gondolata is, mivel Skuló nem volt éppenséggel barátságos, sőt! De mostanra már egy igazi kinccsé szelídült, akit nem érdekel más, csak a labdája és hogy néha valaki szóljon hozzá egy kedves szót. Skuló oltott, chipezett, ivartalanított, legalább tíz éves spániel kan, aki más kutyákkal szoktatást követően kijön, leginkább mert nem vesz róluk tudomást. A szeme napi kezelést igényel, mert nem termel elég könnyet. A szobatisztaságra hamar visszaszokna, most sajnos a kenneltartásnál nem gyakorolja. Mindene a labdázás, de a nyári hónapokban pancsolni is nagyon szeret. Lehetőség szerint kertes házas környezetbe, bejárással keresünk számára átmeneti vagy végleges otthont.

P1100202.JPG

S hogy Skulónak sikerülhet-e? Mi hiszünk a csodákban. Szerencsére néha-néha igazol is minket a sors, hogy hitünk nem felesleges, mert vannak hihetetlen, megmagyarázhatatlan és a szívünket melengető történések is Egyesületünk háza táján.

Ilyen történés volt Ulla néni gazdára találása. Ulla nénit az ajkai állatvédőktől vettük át, akik a helyi sintértelepről mentették. Sajnos lehetőségeik végesek és ahhoz, hogy ne kelljen a gyepmesteri telepen várakozók átvételére nemet mondaniuk és ezzel gyakorlatilag az életükről dönteni, segítséget kértek egy-egy kenneljük felszabadítását illetően. Az Alap Tevékenységi Csoport esélytelen "egyebeknek" igyekszik segítséget nyújtani, így került a képbe Ulla néni, a veterán, daganatos szuka. Gondozásunkba vételével új irányt vett az élete, a daganatai miatt kétszer is operáltatnunk kellett - mind a két emlősort eltávolították, illetve megtörtént az ivartalanítása is, beödémásodott a lába, kötözésre kellett járni, de végül jobban lett. A szövettan rosszindulatú daganatot mutatott, nyirokcsomó áttétellel. Ulla néni pedig közben csak mosolygott és a maga öreges módján jelezte, hogy akármit is teszünk, tudja, hogy érte tesszük és ő most már boldog és az is marad, amíg életben van. Mi magunk sem nagyon hittünk abban, hogy gazdára talál, de aztán kaptunk egy e-mailt... Levél levelet követett és kiderült, hogy nem csak egy viccről, hanem valós szándékról van szó, a család már korábban is bizonyította elkötelezettségét és öreg kutyák iránti rajongását, hiszen a tököli Elek-Ágh menhelyről fogadtak örökbe egy bőven 10+ éves magyar vizsla kant, Ábelt. Így történt, hogy Ulla néni nem nálunk mosolyog tovább, hanem szerető, új és végleges családja körében Cegléden. Köszönjük a csodát!

P1100171.JPG

Az Illatos úton is folyamatos a teltház, egyre több kutya kerül be és az örökbefogadási kedv, mint ahogy azt mi is tapasztaljuk, sajnos jelentősen visszaesett. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk az Illatos útról is egy-két kutyát gondozásunkba venni - fajtától függetlenül.

Kárót az egyik örökbefogadónk találta, majd bekerült az Illatos útra, de az eredeti gazdája a rendelkezésére álló idő alatt nem jelentkezett. Nem hagytuk benn a középkorú keverék kant, hiszen egy pici közünk lett hozzá a megtalálás körülményei által, most már tárnoki kennelsorunk lakója és várja, hogy valaki őt válassza maga mellé társul. Valószínűleg lakásban élhetett, mert tökéletesen kenneltiszta.

P1100686.JPG

Nitta, a fiatal, különleges megjelenésű, alázatos keverék kutyalány is elhagyta a fővárosi gyepmesteri telepet. Gondozásunkba kerülését egyből egy ivartalanítással ünnepelte, nem szerettük volna megvárni, amíg tüzelni kezd. Neki úgy tűnik, hogy nagy szerencséje lesz, mert ha minden jól alakul, rekord gyorsasággal el is hagyja a kennelsort, s egy másik országba teszi át székhelyét.

P1100716.JPG

Szintén ilyen terveket dédelget a hajdúszoboszlói gyepmesteri telepről altatás elől átvett, középkorú, kis-közepes méretű keverék szukánk, Vilma, ezért ő is bejelentkezett az esedékes ivartalanítására és ügyesen át is vészelte a beavatkozást.

csivi-1.jpg

Ivartalanítási műtét várt az ajkai gyepmesteri telepről mentett, a legrondább kutya címre nagy eséllyel pályázó Dobó Kocka úrra is. Kockában az a jó, hogy nincs benne jó, így majd remek humorérzékkel és kutyás tapasztalattal megáldott gazdát keres. Kocka nem fiatal, igaz, hogy nem is ezer éves veterán. Kocka nem szép és cserébe a lelke sem az. ;) Kocka legfőbb hobbija, hogy morog. Nem bánt senkit, sem embert, sem kutyát, de biztos, ami biztos alapon jártában-keltében morcog jobbra, mormog balra. Igazi kihívás lesz számára kanapés otthont találni, de ha bárkinek van ötlete, nyugodtan jelezze. Talán mondanunk sem kell, hogy ennek a különleges kutyának ideiglenes befogadót is keresünk. Ide szintén szükségeltetik a gazdiktól elvárt humorérzék.

Kocka.jpg

A Tacskó Fajtamentő Csoport az utóbbi hetekben nem sokat pihen, folyton történik valami a házuk táján. Ezen a héten három új kutyával lettek gazdagabbak.

A bonyhádi gyepmesteri telepről érkezett combcsont töréssel Parittya, a tacskónak mondott, de valójában "csak" tacskót is tartalmazó keverék kan kutya, aki egy tündér, egy rossz szava nem volt semmire és annyira igyekszik megfelelni, hogy az már szinte hihetetlen. Emellett szexepilje, hogy örömében teljes fogsorát villantva vigyorog - ez nem összetévesztendő a vicsorgással!
A törést megoperáltattuk, a műtét és az állatkórházi tartózkodás 100.000 Ft-nyira rúgó számlájának rendezéséhez a támogatóink segítségét kérjük. Minden kicsi összeget köszönettel fogadunk a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számláján. A megjegyzés rovatban kérjük tüntessék fel: PARITTYA.

P1140858.JPG

A szomszédok közbenjárásával került hozzánk Vonó és Violin rendkívül rossz fizikális és pszichés állapotban. A kutyák oltást évek óta nem kaptak és valószínűleg nem csak az élelmezésüket nem vitték túlzásba, de szeretgetve, hovatovább megérintve sem túl sűrűn lehettek.

Vonó egy középkorú rövid szőrű tacskó kan, az egyik szeme sérült. Egyelőre sovány, kopott és más kutyákkal való viszonya némi csiszolásra szorul. Ideiglenes befogadót vagy végleges gazdát is keresünk számára.

IMGP0006.JPG

Violin hat év körüli rövid szőrű tacskó keverék szuka, az egyik szemét Harder-mirigy előreesés miatt operálni kell, de előtte kicsit össze kell magát szednie, jelenleg nagyon sovány és retteg. Rutinos ideiglenes befogadót vagy végleges gazdát keresünk számára, aki az összetört kis lélekből virágzóan kicsattanó, boldog kutyát varázsol.

IMGP0009.JPG

Összesen öt tacskó védenc esett át az ivartalanításon. Kaviár/Hagymát és Dikkit már gazdi várja, így ők a közeljövőben elhagyják Egyesületünket és új életet kezdenek immár szerető gazdijaik mellett. Sekli, Tézis és Trufa nem ilyen szerencsések, ők egyelőre még várják, hogy rájuk találjon az igazi. Vagy hogy egyáltalán legalább érdeklődő legyen már rájuk, hiszen eddig nem nagyon akarta senki sem örökbefogadni - egyiküket sem.

IMAG0101.jpg kep_037.jpg 2010_Sekli.jpg 2010_Tezis.jpg 2010_Trufa.jpg


A magyar vizsla fajtamentés hírei:
Hétfőn gondozásunkba került Csiperke a békési sintértelepről. 12 év körüli kedves öreg néne, ki szíve szerint már csak pihengetéssel tölti napjait. Korára való tekintettel ideiglenes családnál nyert elhelyezést.
P1150517.JPG

Pénteken Szofi Érdre költözött. Ha minden optimálisan alakul, és Szofi, valamint a csalát másik kutyája barátságot kötnek egymással, akár végleges otthonra válthatja pillanatnyilag csak ideiglenes státuszát.
P1100745.JPG

Sokan érdeklődnek Cérna állapota felől. Szerencsére már sokkal jobban van, remek az étvágya és jó a kedve, így jó esély van rá, hogy teljesen felépül. Hamarosan új képeket is tudunk róla mutatni! A kezelésére érkezett adományokat mindenkinek nagyon szépen köszönjük!

A német dog fajtamentés háza táján jó hírekkel szolgálhatunk: Padménál látogatók voltak a hétvégén, és gazdijelöltes státuszt kapott, Néró pedig átesett az ivartalanításon, és őt is várja a gazdijelöltje!!! (a beszámoló kicsit késve íródik, hiszen azóta már gazdis lett mindkettőjük - a szerk.)

Padmé:
78915.jpg

Néró:
P1100673.JPG




Téma: [KUTYAFAJTÁK] Magyar vizsla Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
6251. Elküldve: 2010-11-08 00:02:29 [1352.]

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 43. héten?

Ahogy az év vége felé közeledünk, mintha tudat alatt valamiféle véghajrába kezdtünk volna: egymást érik a megmentésre váró kutyák és napi szintűvé vált a fuvar-állatorvos látogatás-elhelyezés megoldására vonatkozó logisztika. Kevesen vagyunk, legalább a jelenlegi tennivalók szintjéhez mérten nem elegen. Fuvarosok, kutyasétáltató önkéntesek, hirdetők, ideiglenes befogadók és lelkes figyelők kerestetnek!

Először szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a tárnoki kennelsorra szervezett téliesítő napunkon és segített akár a kutyák sétáltatásával, akár a házak felújításával, hőfüggönyök felszerelésével. Köszönjük a sok-sok plédet, takarót is - így jó meleg lesz a kutyáink alatt az elkövetkezendő hónapokban is.

telefon_002.jpg

A téliesítés következtében már felkészülten várjuk a telet, s talán kényelmesebb lesz mentvényeink számára is a meleg kuckóban átvészelni az éjszakákat. Persze legjobb lenne családban, de vannak olyanok, akik erre nem igen számíthatnak...

Közülük az egyik Skuló, akivel nem szeretnénk egy újabb télnek nekivágni a kennelsoron, ezért ideiglenes befogadót vagy elkötelezett végleges gazdát keresünk számára. Skuló 2007 óta van nálunk, a váci gyepmesteri telepről vettük őt át. A kezdeti időszak nem volt zökkenőmentes, felmerült az altatás gondolata is, mivel Skuló nem volt éppenséggel barátságos, sőt! De mostanra már egy igazi kinccsé szelídült, akit nem érdekel más, csak a labdája és hogy néha valaki szóljon hozzá egy kedves szót. Skuló oltott, chipezett, ivartalanított, legalább tíz éves spániel kan, aki más kutyákkal szoktatást követően kijön, leginkább mert nem vesz róluk tudomást. A szeme napi kezelést igényel, mert nem termel elég könnyet. A szobatisztaságra hamar visszaszokna, most sajnos a kenneltartásnál nem gyakorolja. Mindene a labdázás, de a nyári hónapokban pancsolni is nagyon szeret. Lehetőség szerint kertes házas környezetbe, bejárással keresünk számára átmeneti vagy végleges otthont.

P1100202.JPG

S hogy Skulónak sikerülhet-e? Mi hiszünk a csodákban. Szerencsére néha-néha igazol is minket a sors, hogy hitünk nem felesleges, mert vannak hihetetlen, megmagyarázhatatlan és a szívünket melengető történések is Egyesületünk háza táján.

Ilyen történés volt Ulla néni gazdára találása. Ulla nénit az ajkai állatvédőktől vettük át, akik a helyi sintértelepről mentették. Sajnos lehetőségeik végesek és ahhoz, hogy ne kelljen a gyepmesteri telepen várakozók átvételére nemet mondaniuk és ezzel gyakorlatilag az életükről dönteni, segítséget kértek egy-egy kenneljük felszabadítását illetően. Az Alap Tevékenységi Csoport esélytelen "egyebeknek" igyekszik segítséget nyújtani, így került a képbe Ulla néni, a veterán, daganatos szuka. Gondozásunkba vételével új irányt vett az élete, a daganatai miatt kétszer is operáltatnunk kellett - mind a két emlősort eltávolították, illetve megtörtént az ivartalanítása is, beödémásodott a lába, kötözésre kellett járni, de végül jobban lett. A szövettan rosszindulatú daganatot mutatott, nyirokcsomó áttétellel. Ulla néni pedig közben csak mosolygott és a maga öreges módján jelezte, hogy akármit is teszünk, tudja, hogy érte tesszük és ő most már boldog és az is marad, amíg életben van. Mi magunk sem nagyon hittünk abban, hogy gazdára talál, de aztán kaptunk egy e-mailt... Levél levelet követett és kiderült, hogy nem csak egy viccről, hanem valós szándékról van szó, a család már korábban is bizonyította elkötelezettségét és öreg kutyák iránti rajongását, hiszen a tököli Elek-Ágh menhelyről fogadtak örökbe egy bőven 10+ éves magyar vizsla kant, Ábelt. Így történt, hogy Ulla néni nem nálunk mosolyog tovább, hanem szerető, új és végleges családja körében Cegléden. Köszönjük a csodát!

P1100171.JPG

Az Illatos úton is folyamatos a teltház, egyre több kutya kerül be és az örökbefogadási kedv, mint ahogy azt mi is tapasztaljuk, sajnos jelentősen visszaesett. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk az Illatos útról is egy-két kutyát gondozásunkba venni - fajtától függetlenül.

Kárót az egyik örökbefogadónk találta, majd bekerült az Illatos útra, de az eredeti gazdája a rendelkezésére álló idő alatt nem jelentkezett. Nem hagytuk benn a középkorú keverék kant, hiszen egy pici közünk lett hozzá a megtalálás körülményei által, most már tárnoki kennelsorunk lakója és várja, hogy valaki őt válassza maga mellé társul. Valószínűleg lakásban élhetett, mert tökéletesen kenneltiszta.

P1100686.JPG

Nitta, a fiatal, különleges megjelenésű, alázatos keverék kutyalány is elhagyta a fővárosi gyepmesteri telepet. Gondozásunkba kerülését egyből egy ivartalanítással ünnepelte, nem szerettük volna megvárni, amíg tüzelni kezd. Neki úgy tűnik, hogy nagy szerencséje lesz, mert ha minden jól alakul, rekord gyorsasággal el is hagyja a kennelsort, s egy másik országba teszi át székhelyét.

P1100716.JPG

Szintén ilyen terveket dédelget a hajdúszoboszlói gyepmesteri telepről altatás elől átvett, középkorú, kis-közepes méretű keverék szukánk, Vilma, ezért ő is bejelentkezett az esedékes ivartalanítására és ügyesen át is vészelte a beavatkozást.

csivi-1.jpg

Ivartalanítási műtét várt az ajkai gyepmesteri telepről mentett, a legrondább kutya címre nagy eséllyel pályázó Dobó Kocka úrra is. Kockában az a jó, hogy nincs benne jó, így majd remek humorérzékkel és kutyás tapasztalattal megáldott gazdát keres. Kocka nem fiatal, igaz, hogy nem is ezer éves veterán. Kocka nem szép és cserébe a lelke sem az. ;) Kocka legfőbb hobbija, hogy morog. Nem bánt senkit, sem embert, sem kutyát, de biztos, ami biztos alapon jártában-keltében morcog jobbra, mormog balra. Igazi kihívás lesz számára kanapés otthont találni, de ha bárkinek van ötlete, nyugodtan jelezze. Talán mondanunk sem kell, hogy ennek a különleges kutyának ideiglenes befogadót is keresünk. Ide szintén szükségeltetik a gazdiktól elvárt humorérzék.

Kocka.jpg

A Tacskó Fajtamentő Csoport az utóbbi hetekben nem sokat pihen, folyton történik valami a házuk táján. Ezen a héten három új kutyával lettek gazdagabbak.

A bonyhádi gyepmesteri telepről érkezett combcsont töréssel Parittya, a tacskónak mondott, de valójában "csak" tacskót is tartalmazó keverék kan kutya, aki egy tündér, egy rossz szava nem volt semmire és annyira igyekszik megfelelni, hogy az már szinte hihetetlen. Emellett szexepilje, hogy örömében teljes fogsorát villantva vigyorog - ez nem összetévesztendő a vicsorgással!
A törést megoperáltattuk, a műtét és az állatkórházi tartózkodás 100.000 Ft-nyira rúgó számlájának rendezéséhez a támogatóink segítségét kérjük. Minden kicsi összeget köszönettel fogadunk a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számláján. A megjegyzés rovatban kérjük tüntessék fel: PARITTYA.

P1140858.JPG

A szomszédok közbenjárásával került hozzánk Vonó és Violin rendkívül rossz fizikális és pszichés állapotban. A kutyák oltást évek óta nem kaptak és valószínűleg nem csak az élelmezésüket nem vitték túlzásba, de szeretgetve, hovatovább megérintve sem túl sűrűn lehettek.

Vonó egy középkorú rövid szőrű tacskó kan, az egyik szeme sérült. Egyelőre sovány, kopott és más kutyákkal való viszonya némi csiszolásra szorul. Ideiglenes befogadót vagy végleges gazdát is keresünk számára.

IMGP0006.JPG

Violin hat év körüli rövid szőrű tacskó keverék szuka, az egyik szemét Harder-mirigy előreesés miatt operálni kell, de előtte kicsit össze kell magát szednie, jelenleg nagyon sovány és retteg. Rutinos ideiglenes befogadót vagy végleges gazdát keresünk számára, aki az összetört kis lélekből virágzóan kicsattanó, boldog kutyát varázsol.

IMGP0009.JPG

Összesen öt tacskó védenc esett át az ivartalanításon. Kaviár/Hagymát és Dikkit már gazdi várja, így ők a közeljövőben elhagyják Egyesületünket és új életet kezdenek immár szerető gazdijaik mellett. Sekli, Tézis és Trufa nem ilyen szerencsések, ők egyelőre még várják, hogy rájuk találjon az igazi. Vagy hogy egyáltalán legalább érdeklődő legyen már rájuk, hiszen eddig nem nagyon akarta senki sem örökbefogadni - egyiküket sem.

IMAG0101.jpg kep_037.jpg 2010_Sekli.jpg 2010_Tezis.jpg 2010_Trufa.jpg


A magyar vizsla fajtamentés hírei:
Hétfőn gondozásunkba került Csiperke a békési sintértelepről. 12 év körüli kedves öreg néne, ki szíve szerint már csak pihengetéssel tölti napjait. Korára való tekintettel ideiglenes családnál nyert elhelyezést.
P1150517.JPG

Pénteken Szofi Érdre költözött. Ha minden optimálisan alakul, és Szofi, valamint a csalát másik kutyája barátságot kötnek egymással, akár végleges otthonra válthatja pillanatnyilag csak ideiglenes státuszát.
P1100745.JPG

Sokan érdeklődnek Cérna állapota felől. Szerencsére már sokkal jobban van, remek az étvágya és jó a kedve, így jó esély van rá, hogy teljesen felépül. Hamarosan új képeket is tudunk róla mutatni! A kezelésére érkezett adományokat mindenkinek nagyon szépen köszönjük!

A német dog fajtamentés háza táján jó hírekkel szolgálhatunk: Padménál látogatók voltak a hétvégén, és gazdijelöltes státuszt kapott, Néró pedig átesett az ivartalanításon, és őt is várja a gazdijelöltje!!! (a beszámoló kicsit késve íródik, hiszen azóta már gazdis lett mindkettőjük - a szerk.)

Padmé:
78915.jpg

Néró:
P1100673.JPG




Téma: [KUTYAFAJTÁK] Német Dog Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
14039. Elküldve: 2010-11-08 00:01:43 [1353.]

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 43. héten?

Ahogy az év vége felé közeledünk, mintha tudat alatt valamiféle véghajrába kezdtünk volna: egymást érik a megmentésre váró kutyák és napi szintűvé vált a fuvar-állatorvos látogatás-elhelyezés megoldására vonatkozó logisztika. Kevesen vagyunk, legalább a jelenlegi tennivalók szintjéhez mérten nem elegen. Fuvarosok, kutyasétáltató önkéntesek, hirdetők, ideiglenes befogadók és lelkes figyelők kerestetnek!

Először szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a tárnoki kennelsorra szervezett téliesítő napunkon és segített akár a kutyák sétáltatásával, akár a házak felújításával, hőfüggönyök felszerelésével. Köszönjük a sok-sok plédet, takarót is - így jó meleg lesz a kutyáink alatt az elkövetkezendő hónapokban is.

telefon_002.jpg

A téliesítés következtében már felkészülten várjuk a telet, s talán kényelmesebb lesz mentvényeink számára is a meleg kuckóban átvészelni az éjszakákat. Persze legjobb lenne családban, de vannak olyanok, akik erre nem igen számíthatnak...

Közülük az egyik Skuló, akivel nem szeretnénk egy újabb télnek nekivágni a kennelsoron, ezért ideiglenes befogadót vagy elkötelezett végleges gazdát keresünk számára. Skuló 2007 óta van nálunk, a váci gyepmesteri telepről vettük őt át. A kezdeti időszak nem volt zökkenőmentes, felmerült az altatás gondolata is, mivel Skuló nem volt éppenséggel barátságos, sőt! De mostanra már egy igazi kinccsé szelídült, akit nem érdekel más, csak a labdája és hogy néha valaki szóljon hozzá egy kedves szót. Skuló oltott, chipezett, ivartalanított, legalább tíz éves spániel kan, aki más kutyákkal szoktatást követően kijön, leginkább mert nem vesz róluk tudomást. A szeme napi kezelést igényel, mert nem termel elég könnyet. A szobatisztaságra hamar visszaszokna, most sajnos a kenneltartásnál nem gyakorolja. Mindene a labdázás, de a nyári hónapokban pancsolni is nagyon szeret. Lehetőség szerint kertes házas környezetbe, bejárással keresünk számára átmeneti vagy végleges otthont.

P1100202.JPG

S hogy Skulónak sikerülhet-e? Mi hiszünk a csodákban. Szerencsére néha-néha igazol is minket a sors, hogy hitünk nem felesleges, mert vannak hihetetlen, megmagyarázhatatlan és a szívünket melengető történések is Egyesületünk háza táján.

Ilyen történés volt Ulla néni gazdára találása. Ulla nénit az ajkai állatvédőktől vettük át, akik a helyi sintértelepről mentették. Sajnos lehetőségeik végesek és ahhoz, hogy ne kelljen a gyepmesteri telepen várakozók átvételére nemet mondaniuk és ezzel gyakorlatilag az életükről dönteni, segítséget kértek egy-egy kenneljük felszabadítását illetően. Az Alap Tevékenységi Csoport esélytelen "egyebeknek" igyekszik segítséget nyújtani, így került a képbe Ulla néni, a veterán, daganatos szuka. Gondozásunkba vételével új irányt vett az élete, a daganatai miatt kétszer is operáltatnunk kellett - mind a két emlősort eltávolították, illetve megtörtént az ivartalanítása is, beödémásodott a lába, kötözésre kellett járni, de végül jobban lett. A szövettan rosszindulatú daganatot mutatott, nyirokcsomó áttétellel. Ulla néni pedig közben csak mosolygott és a maga öreges módján jelezte, hogy akármit is teszünk, tudja, hogy érte tesszük és ő most már boldog és az is marad, amíg életben van. Mi magunk sem nagyon hittünk abban, hogy gazdára talál, de aztán kaptunk egy e-mailt... Levél levelet követett és kiderült, hogy nem csak egy viccről, hanem valós szándékról van szó, a család már korábban is bizonyította elkötelezettségét és öreg kutyák iránti rajongását, hiszen a tököli Elek-Ágh menhelyről fogadtak örökbe egy bőven 10+ éves magyar vizsla kant, Ábelt. Így történt, hogy Ulla néni nem nálunk mosolyog tovább, hanem szerető, új és végleges családja körében Cegléden. Köszönjük a csodát!

P1100171.JPG

Az Illatos úton is folyamatos a teltház, egyre több kutya kerül be és az örökbefogadási kedv, mint ahogy azt mi is tapasztaljuk, sajnos jelentősen visszaesett. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk az Illatos útról is egy-két kutyát gondozásunkba venni - fajtától függetlenül.

Kárót az egyik örökbefogadónk találta, majd bekerült az Illatos útra, de az eredeti gazdája a rendelkezésére álló idő alatt nem jelentkezett. Nem hagytuk benn a középkorú keverék kant, hiszen egy pici közünk lett hozzá a megtalálás körülményei által, most már tárnoki kennelsorunk lakója és várja, hogy valaki őt válassza maga mellé társul. Valószínűleg lakásban élhetett, mert tökéletesen kenneltiszta.

P1100686.JPG

Nitta, a fiatal, különleges megjelenésű, alázatos keverék kutyalány is elhagyta a fővárosi gyepmesteri telepet. Gondozásunkba kerülését egyből egy ivartalanítással ünnepelte, nem szerettük volna megvárni, amíg tüzelni kezd. Neki úgy tűnik, hogy nagy szerencséje lesz, mert ha minden jól alakul, rekord gyorsasággal el is hagyja a kennelsort, s egy másik országba teszi át székhelyét.

P1100716.JPG

Szintén ilyen terveket dédelget a hajdúszoboszlói gyepmesteri telepről altatás elől átvett, középkorú, kis-közepes méretű keverék szukánk, Vilma, ezért ő is bejelentkezett az esedékes ivartalanítására és ügyesen át is vészelte a beavatkozást.

csivi-1.jpg

Ivartalanítási műtét várt az ajkai gyepmesteri telepről mentett, a legrondább kutya címre nagy eséllyel pályázó Dobó Kocka úrra is. Kockában az a jó, hogy nincs benne jó, így majd remek humorérzékkel és kutyás tapasztalattal megáldott gazdát keres. Kocka nem fiatal, igaz, hogy nem is ezer éves veterán. Kocka nem szép és cserébe a lelke sem az. ;) Kocka legfőbb hobbija, hogy morog. Nem bánt senkit, sem embert, sem kutyát, de biztos, ami biztos alapon jártában-keltében morcog jobbra, mormog balra. Igazi kihívás lesz számára kanapés otthont találni, de ha bárkinek van ötlete, nyugodtan jelezze. Talán mondanunk sem kell, hogy ennek a különleges kutyának ideiglenes befogadót is keresünk. Ide szintén szükségeltetik a gazdiktól elvárt humorérzék.

Kocka.jpg

A Tacskó Fajtamentő Csoport az utóbbi hetekben nem sokat pihen, folyton történik valami a házuk táján. Ezen a héten három új kutyával lettek gazdagabbak.

A bonyhádi gyepmesteri telepről érkezett combcsont töréssel Parittya, a tacskónak mondott, de valójában "csak" tacskót is tartalmazó keverék kan kutya, aki egy tündér, egy rossz szava nem volt semmire és annyira igyekszik megfelelni, hogy az már szinte hihetetlen. Emellett szexepilje, hogy örömében teljes fogsorát villantva vigyorog - ez nem összetévesztendő a vicsorgással!
A törést megoperáltattuk, a műtét és az állatkórházi tartózkodás 100.000 Ft-nyira rúgó számlájának rendezéséhez a támogatóink segítségét kérjük. Minden kicsi összeget köszönettel fogadunk a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számláján. A megjegyzés rovatban kérjük tüntessék fel: PARITTYA.

P1140858.JPG

A szomszédok közbenjárásával került hozzánk Vonó és Violin rendkívül rossz fizikális és pszichés állapotban. A kutyák oltást évek óta nem kaptak és valószínűleg nem csak az élelmezésüket nem vitték túlzásba, de szeretgetve, hovatovább megérintve sem túl sűrűn lehettek.

Vonó egy középkorú rövid szőrű tacskó kan, az egyik szeme sérült. Egyelőre sovány, kopott és más kutyákkal való viszonya némi csiszolásra szorul. Ideiglenes befogadót vagy végleges gazdát is keresünk számára.

IMGP0006.JPG

Violin hat év körüli rövid szőrű tacskó keverék szuka, az egyik szemét Harder-mirigy előreesés miatt operálni kell, de előtte kicsit össze kell magát szednie, jelenleg nagyon sovány és retteg. Rutinos ideiglenes befogadót vagy végleges gazdát keresünk számára, aki az összetört kis lélekből virágzóan kicsattanó, boldog kutyát varázsol.

IMGP0009.JPG

Összesen öt tacskó védenc esett át az ivartalanításon. Kaviár/Hagymát és Dikkit már gazdi várja, így ők a közeljövőben elhagyják Egyesületünket és új életet kezdenek immár szerető gazdijaik mellett. Sekli, Tézis és Trufa nem ilyen szerencsések, ők egyelőre még várják, hogy rájuk találjon az igazi. Vagy hogy egyáltalán legalább érdeklődő legyen már rájuk, hiszen eddig nem nagyon akarta senki sem örökbefogadni - egyiküket sem.

IMAG0101.jpg kep_037.jpg 2010_Sekli.jpg 2010_Tezis.jpg 2010_Trufa.jpg


A magyar vizsla fajtamentés hírei:
Hétfőn gondozásunkba került Csiperke a békési sintértelepről. 12 év körüli kedves öreg néne, ki szíve szerint már csak pihengetéssel tölti napjait. Korára való tekintettel ideiglenes családnál nyert elhelyezést.
P1150517.JPG

Pénteken Szofi Érdre költözött. Ha minden optimálisan alakul, és Szofi, valamint a csalát másik kutyája barátságot kötnek egymással, akár végleges otthonra válthatja pillanatnyilag csak ideiglenes státuszát.
P1100745.JPG

Sokan érdeklődnek Cérna állapota felől. Szerencsére már sokkal jobban van, remek az étvágya és jó a kedve, így jó esély van rá, hogy teljesen felépül. Hamarosan új képeket is tudunk róla mutatni! A kezelésére érkezett adományokat mindenkinek nagyon szépen köszönjük!

A német dog fajtamentés háza táján jó hírekkel szolgálhatunk: Padménál látogatók voltak a hétvégén, és gazdijelöltes státuszt kapott, Néró pedig átesett az ivartalanításon, és őt is várja a gazdijelöltje!!! (a beszámoló kicsit késve íródik, hiszen azóta már gazdis lett mindkettőjük - a szerk.)

Padmé:
78915.jpg

Néró:
P1100673.JPG




Téma: [KUTYAFAJTÁK] Tacskó Fórum: Kutya
[válaszok erre: #14041]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30665. Elküldve: 2010-11-07 23:50:13 [1354.]


Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 43. héten?

Ahogy az év vége felé közeledünk, mintha tudat alatt valamiféle véghajrába kezdtünk volna: egymást érik a megmentésre váró kutyák és napi szintűvé vált a fuvar-állatorvos látogatás-elhelyezés megoldására vonatkozó logisztika. Kevesen vagyunk, legalább a jelenlegi tennivalók szintjéhez mérten nem elegen. Fuvarosok, kutyasétáltató önkéntesek, hirdetők, ideiglenes befogadók és lelkes figyelők kerestetnek!

Először szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a tárnoki kennelsorra szervezett téliesítő napunkon és segített akár a kutyák sétáltatásával, akár a házak felújításával, hőfüggönyök felszerelésével. Köszönjük a sok-sok plédet, takarót is - így jó meleg lesz a kutyáink alatt az elkövetkezendő hónapokban is.

telefon_002.jpg

A téliesítés következtében már felkészülten várjuk a telet, s talán kényelmesebb lesz mentvényeink számára is a meleg kuckóban átvészelni az éjszakákat. Persze legjobb lenne családban, de vannak olyanok, akik erre nem igen számíthatnak...

Közülük az egyik Skuló, akivel nem szeretnénk egy újabb télnek nekivágni a kennelsoron, ezért ideiglenes befogadót vagy elkötelezett végleges gazdát keresünk számára. Skuló 2007 óta van nálunk, a váci gyepmesteri telepről vettük őt át. A kezdeti időszak nem volt zökkenőmentes, felmerült az altatás gondolata is, mivel Skuló nem volt éppenséggel barátságos, sőt! De mostanra már egy igazi kinccsé szelídült, akit nem érdekel más, csak a labdája és hogy néha valaki szóljon hozzá egy kedves szót. Skuló oltott, chipezett, ivartalanított, legalább tíz éves spániel kan, aki más kutyákkal szoktatást követően kijön, leginkább mert nem vesz róluk tudomást. A szeme napi kezelést igényel, mert nem termel elég könnyet. A szobatisztaságra hamar visszaszokna, most sajnos a kenneltartásnál nem gyakorolja. Mindene a labdázás, de a nyári hónapokban pancsolni is nagyon szeret. Lehetőség szerint kertes házas környezetbe, bejárással keresünk számára átmeneti vagy végleges otthont.

P1100202.JPG

S hogy Skulónak sikerülhet-e? Mi hiszünk a csodákban. Szerencsére néha-néha igazol is minket a sors, hogy hitünk nem felesleges, mert vannak hihetetlen, megmagyarázhatatlan és a szívünket melengető történések is Egyesületünk háza táján.

Ilyen történés volt Ulla néni gazdára találása. Ulla nénit az ajkai állatvédőktől vettük át, akik a helyi sintértelepről mentették. Sajnos lehetőségeik végesek és ahhoz, hogy ne kelljen a gyepmesteri telepen várakozók átvételére nemet mondaniuk és ezzel gyakorlatilag az életükről dönteni, segítséget kértek egy-egy kenneljük felszabadítását illetően. Az Alap Tevékenységi Csoport esélytelen "egyebeknek" igyekszik segítséget nyújtani, így került a képbe Ulla néni, a veterán, daganatos szuka. Gondozásunkba vételével új irányt vett az élete, a daganatai miatt kétszer is operáltatnunk kellett - mind a két emlősort eltávolították, illetve megtörtént az ivartalanítása is, beödémásodott a lába, kötözésre kellett járni, de végül jobban lett. A szövettan rosszindulatú daganatot mutatott, nyirokcsomó áttétellel. Ulla néni pedig közben csak mosolygott és a maga öreges módján jelezte, hogy akármit is teszünk, tudja, hogy érte tesszük és ő most már boldog és az is marad, amíg életben van. Mi magunk sem nagyon hittünk abban, hogy gazdára talál, de aztán kaptunk egy e-mailt... Levél levelet követett és kiderült, hogy nem csak egy viccről, hanem valós szándékról van szó, a család már korábban is bizonyította elkötelezettségét és öreg kutyák iránti rajongását, hiszen a tököli Elek-Ágh menhelyről fogadtak örökbe egy bőven 10+ éves magyar vizsla kant, Ábelt. Így történt, hogy Ulla néni nem nálunk mosolyog tovább, hanem szerető, új és végleges családja körében Cegléden. Köszönjük a csodát!

P1100171.JPG

Az Illatos úton is folyamatos a teltház, egyre több kutya kerül be és az örökbefogadási kedv, mint ahogy azt mi is tapasztaljuk, sajnos jelentősen visszaesett. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk az Illatos útról is egy-két kutyát gondozásunkba venni - fajtától függetlenül.

Kárót az egyik örökbefogadónk találta, majd bekerült az Illatos útra, de az eredeti gazdája a rendelkezésére álló idő alatt nem jelentkezett. Nem hagytuk benn a középkorú keverék kant, hiszen egy pici közünk lett hozzá a megtalálás körülményei által, most már tárnoki kennelsorunk lakója és várja, hogy valaki őt válassza maga mellé társul. Valószínűleg lakásban élhetett, mert tökéletesen kenneltiszta.

P1100686.JPG

Nitta, a fiatal, különleges megjelenésű, alázatos keverék kutyalány is elhagyta a fővárosi gyepmesteri telepet. Gondozásunkba kerülését egyből egy ivartalanítással ünnepelte, nem szerettük volna megvárni, amíg tüzelni kezd. Neki úgy tűnik, hogy nagy szerencséje lesz, mert ha minden jól alakul, rekord gyorsasággal el is hagyja a kennelsort, s egy másik országba teszi át székhelyét.

P1100716.JPG

Szintén ilyen terveket dédelget a hajdúszoboszlói gyepmesteri telepről altatás elől átvett, középkorú, kis-közepes méretű keverék szukánk, Vilma, ezért ő is bejelentkezett az esedékes ivartalanítására és ügyesen át is vészelte a beavatkozást.

csivi-1.jpg

Ivartalanítási műtét várt az ajkai gyepmesteri telepről mentett, a legrondább kutya címre nagy eséllyel pályázó Dobó Kocka úrra is. Kockában az a jó, hogy nincs benne jó, így majd remek humorérzékkel és kutyás tapasztalattal megáldott gazdát keres. Kocka nem fiatal, igaz, hogy nem is ezer éves veterán. Kocka nem szép és cserébe a lelke sem az. ;) Kocka legfőbb hobbija, hogy morog. Nem bánt senkit, sem embert, sem kutyát, de biztos, ami biztos alapon jártában-keltében morcog jobbra, mormog balra. Igazi kihívás lesz számára kanapés otthont találni, de ha bárkinek van ötlete, nyugodtan jelezze. Talán mondanunk sem kell, hogy ennek a különleges kutyának ideiglenes befogadót is keresünk. Ide szintén szükségeltetik a gazdiktól elvárt humorérzék.

Kocka.jpg

A Tacskó Fajtamentő Csoport az utóbbi hetekben nem sokat pihen, folyton történik valami a házuk táján. Ezen a héten három új kutyával lettek gazdagabbak.

A bonyhádi gyepmesteri telepről érkezett combcsont töréssel Parittya, a tacskónak mondott, de valójában "csak" tacskót is tartalmazó keverék kan kutya, aki egy tündér, egy rossz szava nem volt semmire és annyira igyekszik megfelelni, hogy az már szinte hihetetlen. Emellett szexepilje, hogy örömében teljes fogsorát villantva vigyorog - ez nem összetévesztendő a vicsorgással!
A törést megoperáltattuk, a műtét és az állatkórházi tartózkodás 100.000 Ft-nyira rúgó számlájának rendezéséhez a támogatóink segítségét kérjük. Minden kicsi összeget köszönettel fogadunk a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számláján. A megjegyzés rovatban kérjük tüntessék fel: PARITTYA.

P1140858.JPG

A szomszédok közbenjárásával került hozzánk Vonó és Violin rendkívül rossz fizikális és pszichés állapotban. A kutyák oltást évek óta nem kaptak és valószínűleg nem csak az élelmezésüket nem vitték túlzásba, de szeretgetve, hovatovább megérintve sem túl sűrűn lehettek.

Vonó egy középkorú rövid szőrű tacskó kan, az egyik szeme sérült. Egyelőre sovány, kopott és más kutyákkal való viszonya némi csiszolásra szorul. Ideiglenes befogadót vagy végleges gazdát is keresünk számára.

IMGP0006.JPG

Violin hat év körüli rövid szőrű tacskó keverék szuka, az egyik szemét Harder-mirigy előreesés miatt operálni kell, de előtte kicsit össze kell magát szednie, jelenleg nagyon sovány és retteg. Rutinos ideiglenes befogadót vagy végleges gazdát keresünk számára, aki az összetört kis lélekből virágzóan kicsattanó, boldog kutyát varázsol.

IMGP0009.JPG

Összesen öt tacskó védenc esett át az ivartalanításon. Kaviár/Hagymát és Dikkit már gazdi várja, így ők a közeljövőben elhagyják Egyesületünket és új életet kezdenek immár szerető gazdijaik mellett. Sekli, Tézis és Trufa nem ilyen szerencsések, ők egyelőre még várják, hogy rájuk találjon az igazi. Vagy hogy egyáltalán legalább érdeklődő legyen már rájuk, hiszen eddig nem nagyon akarta senki sem örökbefogadni - egyiküket sem.

IMAG0101.jpg kep_037.jpg 2010_Sekli.jpg 2010_Tezis.jpg 2010_Trufa.jpg


A magyar vizsla fajtamentés hírei:

Hétfőn gondozásunkba került Csiperke a békési sintértelepről. 12 év körüli kedves öreg néne, ki szíve szerint már csak pihengetéssel tölti napjait. Korára való tekintettel ideiglenes családnál nyert elhelyezést.
P1150517.JPG

Pénteken Szofi Érdre költözött. Ha minden optimálisan alakul, és Szofi, valamint a csalát másik kutyája barátságot kötnek egymással, akár végleges otthonra válthatja pillanatnyilag csak ideiglenes státuszát.
P1100745.JPG

Sokan érdeklődnek Cérna állapota felől. Szerencsére már sokkal jobban van, remek az étvágya és jó a kedve, így jó esély van rá, hogy teljesen felépül. Hamarosan új képeket is tudunk róla mutatni! A kezelésére érkezett adományokat mindenkinek nagyon szépen köszönjük!

A német dog fajtamentés háza táján jó hírekkel szolgálhatunk: Padménál látogatók voltak a hétvégén, és gazdijelöltes státuszt kapott, Néró pedig átesett az ivartalanításon, és őt is várja a gazdijelöltje!!! (a beszámoló kicsit késve íródik, hiszen azóta már gazdis lett mindkettőjük - a szerk.)

Padmé:
78915.jpg

Néró:
P1100673.JPG




Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #30666]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30663. Elküldve: 2010-11-07 23:15:18 [1355.]

Átküldtem! icon32.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[előzmény: (30662) kytice, 2010-11-07 22:59:59]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30661. Elküldve: 2010-11-07 22:59:20 [1356.]

Szia!

Mi magyar vizsla fajtamentők vagyunk, sajnos belőlük is annyi van, hogy csomószor nem tudunk segíteni, hosszú a várólista icon72.gif icon15.gif Tudsz küldeni leírást + elérhetőséget ? És akkor a hirdetésben tudunk segíteni !


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #30670] [előzmény: (30652) Manócska, 2010-11-07 21:20:42]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30660. Elküldve: 2010-11-07 22:57:30 [1357.]

Kytice: mi kell pontosan? A layout jelentését nem ismerem. De van olyanom, hogy "vektoros logo", nem tudom, mi az, de van olyanom :-) Küldjem?

Youtube jelszót nem tudom, megkaptad már valakitől vagy még nyomozni kell? icon32.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #30662] [előzmény: (30658) kytice, 2010-11-07 22:49:50]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30659. Elküldve: 2010-11-07 22:56:20 [1358.]

Puyol-hírek (Dió lett az új neve...)

Idézet:
Sziasztok!

Küldök pár képet magunkról :-)

Szerintem nagyon jól alakulnak a dolgok a gyermekkel. Napról-napra egyre nyugodtabb és egyre jobb kutya. Remek házőrző, ha idegen hangot hall azonnal jelez :-) (néha a sötétben minket is még megugat, ha szokatlan a szitu).

Sok dolog van amit még nem ismer és fél, de én úgy látom, hogy nagyon jó kutya lesz belőle.
A műtéti seb teljesen meggyógyult, azóta már egy fürdésen is túl vagyunk amit hősiesen és megszeppenve viselt el a szentem. Megtanult jutalomfalatért ülni!!!!!!!! (már-már kaja nélkül is megcsinálja a parancsra :-).
Suzyval jól kijönnek nagyokat játszanak a kertben és a lakásban is. Mindig az a játék kell ami a másiknak is:-)
A szobatisztaság is alakul, már kb. 1,5 hete nem volt lakásba se pisi se más..Szerintem látja, hogy a Suzy kéretőzik, és ő alkalmazkodik.
Köszönöm, hogy ezt a csodás lehetőséget én kaphattam tőletek, mert most már semmi pénzért nem válnék meg tőle!!!!

Üdv és puszi a kutyapajtásoknak is!!!!

Dió & Suzy
+ Anna



Alszunk.JPG

Dio_a_kertben__4_.JPG

Dio_a_kertben.JPG

DioampAncy.JPG




Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
31937. Elküldve: 2010-11-05 14:40:03 [1359.]

Az előzményben szereplő elveszett vizsla MEGVAN, chip alapján beazonosítva! icon28.gif


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
[előzmény: (31785) Smuciliba, 2010-11-03 09:42:03]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30531. Elküldve: 2010-11-04 22:54:40 [1360.]

Plakát az előzményhez:

15wgr9h.jpg


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #30781] [előzmény: (30517) jokersetter, 2010-11-04 16:15:35]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30464. Elküldve: 2010-11-03 07:36:37 [1361.]

Kaptam híreket és képeket Pereszkéről: icon28.gif icon22.gif

Idézet:
Szia Ági,
Minden rendben van. Pereszke kedves,nyugodt, nagyon rendes kutyus. Tegnap délután, mikor hozzánk került, kimentünk Ady-ligetre sétálni. Jártunk az erdőben, voltunk vendégségben vele, ahol jól viselkedett. Bemutattuk Vackornak, Endréék Ady-ligeti kutyájának, de sajnos nem nagyon bírták egymást. Nem erőltettük. Hazajöttünk, vacsoráztunk, este újra sétálni mentünk a Városmajorba.

Az első éjszakát átaludta. Velünk alszik a hálószobában. Megpróbált egyszer az ágyra jönni, de megértette, hogy nem lehet. Nem is próbálkozott többet. Azóta mindig a kijelölt helyén fekszik. Este itt velünk, nappal pedig a nappaliban, a radiátor előtt.

Ma mindketten dolgozni voltunk. Pereszke itthon maradt. Mikor Endre hazaért, semmiféle felfordulást, szétpakolást nem talált. Pedig felkészültünk rá. :-)

Jól bírja az autózást, sietve sétál, jókat eszik, rendesen kakil és pisil.

Egyelőre minden csodás. De az az érzésem, ez így is marad. Nagyon intelligens Pereszke.

Köszönjük!
Kriszti



pereszke5.jpg

pereszke4.jpg

pereszke3.jpg

pereszke2.jpg

pereszke1.jpg


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #30475 #30508] [előzmény: (30461) Smuciliba, 2010-11-02 19:23:17]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30452. Elküldve: 2010-11-02 14:29:35 [1362.]

icon41.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[előzmény: (30436) martigi, 2010-11-02 08:31:27]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30413. Elküldve: 2010-10-31 00:01:12 [1363.]

Ullának nagyon örülök!!! icon28.gif
_________

Pár mai kép Mannáról és Alfiról, nagyon nagy buli volt nálunk, imádták egymást icon21.gif

kep__644.jpg

kep__643.jpg

kep__625.jpg

kep__606.jpg

kep__590.jpg

kep__566.jpg

kep__563.jpg

kep__549.jpg

kep__536.jpg








Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #30415 #30419 #30421 #30423 #30435]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30400. Elküldve: 2010-10-30 12:08:04 [1364.]

Nem tudom... talán jó lehet az is.... délután szerintem vigyetek ki mindent, aztán majd közösen megbeszélitek a többiekkel, hogy a farmer alkalmasnak találtatik-e icon23.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[előzmény: (30399) Zsó18, 2010-10-30 11:35:00]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30396. Elküldve: 2010-10-29 23:36:25 [1365.]

Na, mi lett Ullával? Jobban lett? Begazdisodott? Vagy "talán holnap" ?? icon23.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[előzmény: (30310) martigi, 2010-10-27 21:16:05]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30306. Elküldve: 2010-10-27 19:50:37 [1366.]

icon27.gif én úgy tudom, tőlünk vitte el valaki. Nem ? icon52.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[előzmény: (30305) katt, 2010-10-27 19:25:21]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30301. Elküldve: 2010-10-27 16:48:12 [1367.]

NAGYON SÜRGŐSEN FUVAR SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGÜNK!

Az egyik állatvédő szervezet gyűjtést szervezett, és a vártnál több cucc gyűlt össze! Szó szerint lépni nem tudnak az adományoktól (takarók, konzervek, jutalomfalatok, stb)! Felajánlották egy részét a Futrinka Egyesület javára, de ma este (okt.27. szerda) 19.30-ig el kellene hozni onnan a cuccokat (amennyit tudunk). Budapest 3.kerület, Raktár utcából kellene elhozni, és kapacitástól függően aki elhozza, vagy leteheti Tárnokon, vagy ha tudja otthon őrizni egy darabig otthon, az is szuper lenne! Ha csak 2-3 szatyornyi cuccot el tud valaki hozni, már az is nagy segítség lenne!

Aki tud segíteni, kérem hívja Ambrózy Linót a 06-30-921-5290 számon!

Előre is köszönjük!!!!



Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #30302 #30305 #30808]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30294. Elküldve: 2010-10-27 15:13:42 [1368.]

icon15.gif icon16.gif
Felraktam egy általános hirdetést, képekkel, a kiskutya.hu oldalra, megadva az elérhetőségeiteket!

http://kiskutya.hu/elviheto/keverek-nyiregyhaza-172390


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #30295] [előzmény: (30293) mkarolina, 2010-10-27 14:59:53]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30285. Elküldve: 2010-10-26 23:14:58 [1369.]

és ezek az utolsó mai képek:

Pörcögő és Szofi játszanak:

P1100735.JPG

P1100736.JPG

P1100738.JPG

P1100739.JPG

P1100740.JPG

P1100741.JPG

P1100743.JPG




Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #30287 #30341]
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30283. Elküldve: 2010-10-26 23:06:41 [1370.]

Zoé-vigyor:

P1100697.JPG


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30282. Elküldve: 2010-10-26 23:05:52 [1371.]

Alfonz:
P1100756.JPG

Marnie:
P1100693.JPG

P1100698.JPG

P1100699.JPG


Zizi:
P1100726.JPG

P1100731.JPG

Floki:
P1100700.JPG

P1100701.JPG




Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30281. Elküldve: 2010-10-26 23:00:30 [1372.]

Tigris nem akarta, hogy fotózzam, pedig olyan szép icon22.gif

P1100705.JPG

P1100708.JPG


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30280. Elküldve: 2010-10-26 22:54:27 [1373.]

Ladár koldul:

P1100728.JPG

P1100729.JPG


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30279. Elküldve: 2010-10-26 22:50:25 [1374.]

Masni:


P1100704.JPG


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Duncsi81



Tagság: 2006-02-18 11:00:49
Tagszám: #27267
Hozzászólások: 3326
30278. Elküldve: 2010-10-26 22:49:10 [1375.]

új kutyánk, Káró:

P1100681.JPG

P1100686.JPG

P1100691.JPG

P1100692.JPG


Téma: [SZERVEZETEK] Futrinka Egyesület Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Duncsi81 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 3326
    / 134 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.033012866973877 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail