Találatok száma: 31 üzenet |
|
|
hszandi81
Tagság: 2012-08-02 14:54:23 Tagszám: #107776 Hozzászólások: 31
|
|
Zöldfülű |
|
hszandi81
Tagság: 2012-08-02 14:54:23 Tagszám: #107776 Hozzászólások: 31
|
|
Zöldfülű |
|
hszandi81
Tagság: 2012-08-02 14:54:23 Tagszám: #107776 Hozzászólások: 31
|
262. Elküldve:
2012-09-19 16:53:21 |
[28.] |
Na, vett vki rajtunk kívül Tatáról húst? :)
|
|
|
Zöldfülű |
|
hszandi81
Tagság: 2012-08-02 14:54:23 Tagszám: #107776 Hozzászólások: 31
|
261. Elküldve:
2012-09-10 15:42:41 |
[29.] |
Szia!
Ok, akkor gabona is kilőve :)
Színhúsnak 30%-ot számoltam, aztán majd meglátjuk.
|
|
|
[előzmény: (260) samfisher, 2012-09-10 12:17:47]
|
|
Zöldfülű |
|
hszandi81
Tagság: 2012-08-02 14:54:23 Tagszám: #107776 Hozzászólások: 31
|
259. Elküldve:
2012-09-08 18:58:29 |
[30.] |
Juj szegény :( Nálunk a csirke volt kérdéses, az egyik csirkés táptól vakarózott és trutyisodott a kakija, azt hittem csirke allergia, de pár hete adtam neki csirke húst és nem volt gond, úgyhogy valami más okozta.
Vettem neki zabpehlyet is a szénhidrát miatt. Ezt teljesen meg kell főzni neki, mint a rizst? Ebből mennyit adjak neki szerintetek a kajájához?
Oks, akkor megy neki egyből nyersen :) Biztos, ami biztos, 1,5 hétig fagyasztom előtte.
Persze, küldöm :)
Annyi, hogy náluk nem fagyasztva és zacskózva van, csak előhűtött és nekünk kell vinni ládát v bármit, amiben el tudjuk szállítani.
Elvileg van azonnal, legalábbis tegnap ezt mondta a fickó, hétfőn hívom a részletek kapcsán.
FIWI Vadfeldolgozó, Tata
Gyenes Sándor
30/957-3317
|
|
[válaszok erre: #260]
|
|
|
Zöldfülű |
|
hszandi81
Tagság: 2012-08-02 14:54:23 Tagszám: #107776 Hozzászólások: 31
|
253. Elküldve:
2012-09-07 19:34:52 |
[31.] |
Köszönöm a válaszokat! :)
Velence-Meat-et nézegettem már én is, de a vörös húsokat egy kicsit drágának találtam (persze a piaci árhoz képest jóval olcsóbb)...
A véletlen műve, de úgy néz ki, hogy sikerül szereznem vadhúst 100Ft/kg áron, ma ajánlottak egy vadfeldolgozót Tatán :)
Peti, neked is köszi a tanácsot :) Múlt hónapban pár hétig adtam a kutyusomnak pulyka nyesedéket, nyakat, zöldséggel és gyümölccsel vacsorára táp helyett (csak hát boros áron volt, a pénztárcánk nem bírta). Az immunrendszere padlón volt, így zöldség/gyümölcs kivételével forráztam mindent, nem mertem neki nyersen adni, amíg nem turbózom fel neki. Almaecetet + mézet raktam még a zöldségekre, azt olvastam, hogy ez is erősíti az immunrendszert.Répát és az almát karikáztam fel neki jó vékonyan. Első este 3x visszament a táljához megnézni, hogy biztos nincs-e még benne :D Kakival minden rendben volt, egy nagyon picit volt lágy, de csak a vége.
Szerintetek az nem jó megoldás, hogy az első héten forrázom a husit/csontos husit/belsőséget és napról napra egyre kevesebb ideig hagyom a vízben, a végén pedig már csak nyersen kapná?
Jól értem akkor, ha a vadhúst (szarvas, őz) min. 1 hétig fagyasztom, akkor már nem kell utána forrázni sem?
Ja és még egy kérdés, kiegészítőként Luposan Gellenkraftot néztem ki, ha ezt kapná, ebben az esetben is adjak neki csirkelábat? (Most egyébként GF600 zöldkagyló kivonatot kap).
|
|
[válaszok erre: #254 #257 #258]
|
|
|
Zöldfülű |
|
|