Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9466655/53 Témák: 19062 Tagok: 112926 Legújabb tag: coreballcore1 Online: (417/7
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 41 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Főzés-sütés -receptek

(üzenet: 1007, Hobbi)
 

skarma



Tagság: 2006-01-15 09:21:01
Tagszám: #25843
Hozzászólások: 5041
282. Elküldve: 2008-01-24 18:20:04,

Főzés-sütés -receptek

[726.]

Perec
fél kiló liszt, negyedkiló margarin,..eldörzsölve, bele 3x10 deka reszelt sajt, de -5 dekaszórni,..1 deci tejben 1 csomag szalakálét feloldani,.egy kévéskanál só
nem pihen, vékonyranyujtani,..és pereckiszúróval szaggatni,..
igy macerás de szép
én most stanglinak csinálom, igy gyors.
sok lesz bebőle és eláll,..nincs benne se rajta toijás!!!!
finom!!!

Tibet Skar Ma
Kennel
[válaszok erre: #284 #297] [előzmény: (281) Angolmánia, 2008-01-24 17:53:36]
Kiváló dolgozó
skarma adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Angolmánia



Tagság: 2007-06-04 15:25:39
Tagszám: #45710
Hozzászólások: 6421
281. Elküldve: 2008-01-24 17:53:36,

Főzés-sütés -receptek

[727.]

Kérsz még? icon18.gif
Én ki sem merem próbálni, mert nem egy fogyókúrás kaja... icon26.gif icon50.gif
[válaszok erre: #282 #285] [előzmény: (277) Deedo, 2008-01-24 14:32:28]
Kiváló dolgozó
Angolmánia adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Angolmánia



Tagság: 2007-06-04 15:25:39
Tagszám: #45710
Hozzászólások: 6421
280. Elküldve: 2008-01-24 17:52:33,

Főzés-sütés -receptek

[728.]

És még mindig:

Cukrozott narancshéj
A narancs lepucolt héját vízbe áztatjuk három napra, de a vizet legalább naponta egy-két alkalommal cseréljük le! Harmadik nap vágjuk össze a narancshéjat apró kockákra vagy csíkokra (nem baj, ha rajta marad a fehér rész), tegyük föl vízben forrni. Ezt az első főzővizet is öntsük le róla! Öntsünk a narancshéjra annyi kristálycukrot, hogy ellepje, majd vizet is annyit, hogy a cukor fel tudjon olvadni benne. Főzzük, amíg a szirup el nem fő (ez legalább háromnegyed óra), majd ha kész, terítsük szét fémtálcán. Ha akarjuk, vagy ha véletlenül nem főtt el eléggé a szirup, hempergessük meg kristálycukorban. Az sem baj, ha kicsit karamelles lett a narancshéj, csak ne égessük meg.
Citrom- és mandarinhéjból is készíthetjük.
[előzmény: (277) Deedo, 2008-01-24 14:32:28]
Kiváló dolgozó
Angolmánia adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Angolmánia



Tagság: 2007-06-04 15:25:39
Tagszám: #45710
Hozzászólások: 6421
279. Elküldve: 2008-01-24 17:49:26,

Főzés-sütés -receptek

[729.]

És még mindig kandírozás:

HOGYAN KELL KANDÍROZNI? Megfelelő előkészítés után a legkülönfélébb gyümölcsöket (sőt, egyes zöldségféléket is) lehet cukorban tartósítani, azaz kandírozni. A mosást és szárítást követően a nagyobbakat (mint az ananász, alma, barack, citrusfélék) meghámozzuk és felkockázzuk, a kisebbeket (mint a cseresznye, meggy, szőlő) megszurkáljuk, majd egy nagyobb hőálló szűrőbe tesszük. A szűrőt pedig egy tágas fémtálba állítjuk.
Közben szirupot készítünk (1 liter vízhez 1 kg cukrot számítva). Ezt addig fűzzük (kb. 105 °C-on), amíg szálat nem húz. (Belemártunk egy kanalat, s amikor kiemeljük, akkor láthatjuk a „szálhúzást“.) Amikor a szirup kész, ráöntjük a gyümölcsre, úgy, hogy azt teljesen befedje, majd letakarjuk, s 24 órát állni hagyjuk.
Másnap a szűrőt kiemeljük, lecsorgatjuk, a szirupot újra felfőzzük, míg szálat nem húz, s megint ráöntjük a gyümölcsre. S jön a 24 órás pihentetés... Ezt a folyamatot összesen ötször ismételjük meg, úgy, hogy az utolsónál a szirupot 108 °C- ra hevítjük. Az utolsó egynapos állás után a kiszedett gyümölcsöt rácson elterítve - vigyázva, hogy egymáshoz ne érjenek - megszárítjuk. (A kész kandírozott gyümölcs akár lezárt befőttesüvegekben is eltartható.)
[előzmény: (277) Deedo, 2008-01-24 14:32:28]
Kiváló dolgozó
Angolmánia adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Angolmánia



Tagság: 2007-06-04 15:25:39
Tagszám: #45710
Hozzászólások: 6421
278. Elküldve: 2008-01-24 17:40:37,

Főzés-sütés -receptek

[730.]

icon50.gif

Narancshéj kandírozása:
Hagyományos zöldségpucolóval hámozzuk le a héját (csak a narancs-résznek), csíkokra. Vágjuk a csíkokat gyufaszál-méretűre, és tegyük bele egy kis nyeles-serpenyőbe. Öntsük fel hideg vízzel, és forraljuk fel. Főzzük 30 percig, majd öntsük le róla a vizet. Öblítsük ki a serpenyőt, majd tegyünk bele 1 csésze cukrot, két evőkanál vizet, és a narancshéjat. Közepes lángon keverjük addig, amíg a cukor fel nem oldódik. Pároljuk addig, amíg a narancshéj nem lesz átlátszó, és a szirup be nem sűrűsödik (nagyjából 20 perc). Ekkor a villa hegyével szedjük ki a narancshéjat, és tányérra rakva hűtsük le. (Meg lehet egy nappal előre is csinálni, ez esetben fedjük le, és szobahőmérsékleten tároljuk)
[előzmény: (277) Deedo, 2008-01-24 14:32:28]
Kiváló dolgozó
Angolmánia adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Deedo



Tagság: 2007-01-06 20:25:27
Tagszám: #39583
Hozzászólások: 3698
277. Elküldve: 2008-01-24 14:32:28,

Főzés-sütés -receptek

[731.]

icon50.gif
No, senki nem tud kandírozás receptet? icon52.gif
[válaszok erre: #278 #279 #280 #281] [előzmény: (272) Deedo, 2008-01-10 18:56:55]
Kiváló dolgozó
Deedo adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


skarma



Tagság: 2006-01-15 09:21:01
Tagszám: #25843
Hozzászólások: 5041
276. Elküldve: 2008-01-12 10:52:06,

Főzés-sütés -receptek

[732.]

akkor tünik zsirosabbnak, ha nincs kidolgozva rendesen illetve nem pihen eleget a hidegen,... icon50.gif

Tibet Skar Ma
Kennel
[előzmény: (275) lhakhang, 2008-01-11 19:48:18]
Kiváló dolgozó
skarma adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


lhakhang



Tagság: 2005-03-23 22:43:07
Tagszám: #17030
Hozzászólások: 3124
275. Elküldve: 2008-01-11 19:48:18,

Főzés-sütés -receptek

[733.]

Köszönöm, ezt már elkészítettem! icon71.gif icon70.gif Korábban leírtad már a receptet és nagy hasznát is vettem! icon28.gif Bár azért abban családilag megegyeztünk, h. kicsit zsírosabb, mint az átlag pogik, úgyhogy csak óvatosan szabad fogyasztani. Dehát a parasztembernek szántáshoz-vetéshez, aratáshoz kellett is az energia! icon20.gif

"Ha nem lehetsz csillag az égen, légy világító lámpás egy kis szobában"
[válaszok erre: #276] [előzmény: (274) skarma, 2008-01-11 18:45:22]
Kiváló dolgozó
lhakhang adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


skarma



Tagság: 2006-01-15 09:21:01
Tagszám: #25843
Hozzászólások: 5041
274. Elküldve: 2008-01-11 18:45:22,

Főzés-sütés -receptek

[734.]

icon70.gif fél kiló liszt, 20 deka zsir, elmorzsolod, de teszel bele sót
2 evőkanál tejföl, 1 egész tojás, 2 deka élesztő kevés tejben feloldva, nem felfuttatva!!!!
és a tejbe 2-3 mokkacukjor, 1 löttyintésnyi rum

kidolgozni jó alaposan,legalább 2 ujjnyi vastagra hagyni, egy irányba bevagdosni, és 2 centi átmérőjű szaggatóval kiszaggatni,.
1 éjszaka hideg helyen pihen, majd tojássárgával 2x megkenni,.
eddig parasztpogácsa,.és akkor lesz extrán elegáns , ha teszel a tetejére 1 szem hámozott mandulát
sütni és enni,..nagyon jó, csak jól kikell dolgozni
biztos siker

Tibet Skar Ma
Kennel
[válaszok erre: #275] [előzmény: (273) lhakhang, 2008-01-11 16:08:01]
Kiváló dolgozó
skarma adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


lhakhang



Tagság: 2005-03-23 22:43:07
Tagszám: #17030
Hozzászólások: 3124
273. Elküldve: 2008-01-11 16:08:01,

Főzés-sütés -receptek

[735.]

Sziasztok! Örülnék neki, ha egy pár jól bevált pogireceptet leírnátok ide! Lehetőleg olyat, amit nem kell hajtogatni! köszi előre is! icon70.gif

"Ha nem lehetsz csillag az égen, légy világító lámpás egy kis szobában"
[válaszok erre: #274]
Kiváló dolgozó
lhakhang adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Deedo



Tagság: 2007-01-06 20:25:27
Tagszám: #39583
Hozzászólások: 3698
272. Elküldve: 2008-01-10 18:56:55,

Főzés-sütés -receptek

[736.]

Valaki tudna nekem írni egy jó kandírozott narancs(citrom)héj receptet?
[válaszok erre: #277]
Kiváló dolgozó
Deedo adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


skarma



Tagság: 2006-01-15 09:21:01
Tagszám: #25843
Hozzászólások: 5041
271. Elküldve: 2008-01-05 21:13:04,

Főzés-sütés -receptek

[737.]

egyetlenegy mai gázsütő tégla, vagy cserép nélkül nem müködik,..ez van,..egy ideig állitgattatod szerelővel, végül marad a cserép... icon50.gif

Tibet Skar Ma
Kennel
[előzmény: (264) Deedo, 2008-01-04 16:37:28]
Kiváló dolgozó
skarma adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Deedo



Tagság: 2007-01-06 20:25:27
Tagszám: #39583
Hozzászólások: 3698
270. Elküldve: 2008-01-05 19:28:04,

Főzés-sütés -receptek

[738.]

Köszi. icon70.gif
[előzmény: (269) Angolmánia, 2008-01-05 18:49:44]
Kiváló dolgozó
Deedo adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Angolmánia



Tagság: 2007-06-04 15:25:39
Tagszám: #45710
Hozzászólások: 6421
269. Elküldve: 2008-01-05 18:49:44,

Főzés-sütés -receptek

[739.]

Azt mondja a férjem, hogy be kell menni egy TÜZÉP-re és lehet darabra is kapni cserepet. icon32.gif

Ja, és legyen hőálló vagy samot-tégla.
[válaszok erre: #270] [előzmény: (268) Deedo, 2008-01-05 18:38:40]
Kiváló dolgozó
Angolmánia adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Deedo



Tagság: 2007-01-06 20:25:27
Tagszám: #39583
Hozzászólások: 3698
268. Elküldve: 2008-01-05 18:38:40,

Főzés-sütés -receptek

[740.]

Ez jó ötlet, csak nem tudom honnan szedjek. Sajna, nem cserepes a tető. icon18.gif
[válaszok erre: #269] [előzmény: (266) erabera, 2008-01-05 09:42:44]
Kiváló dolgozó
Deedo adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Deedo



Tagság: 2007-01-06 20:25:27
Tagszám: #39583
Hozzászólások: 3698
267. Elküldve: 2008-01-05 18:37:53,

Főzés-sütés -receptek

[741.]

Hát kábé évtizedes, csak korábban nem én sütögettem, nem nekem ment az agyamra.
[előzmény: (265) Angolmánia, 2008-01-04 21:40:18]
Kiváló dolgozó
Deedo adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


erabera



Tagság: 2007-05-07 08:02:51
Tagszám: #44707
Hozzászólások: 670
266. Elküldve: 2008-01-05 09:42:44,

Főzés-sütés -receptek

[742.]

icon50.gifA régmúltban a nagyszüleim ilyenkor szoktak berenni alulra egy tetőcserepet.
[válaszok erre: #268] [előzmény: (264) Deedo, 2008-01-04 16:37:28]
Törzstag
erabera adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Angolmánia



Tagság: 2007-06-04 15:25:39
Tagszám: #45710
Hozzászólások: 6421
265. Elküldve: 2008-01-04 21:40:18,

Főzés-sütés -receptek

[743.]

icon50.gif Szívesen segítenék, de nekem villanytűzhelyem van.
Egyébként már régi a tűzhely vagy mostanában vetted?
[válaszok erre: #267] [előzmény: (264) Deedo, 2008-01-04 16:37:28]
Kiváló dolgozó
Angolmánia adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Deedo



Tagság: 2007-01-06 20:25:27
Tagszám: #39583
Hozzászólások: 3698
264. Elküldve: 2008-01-04 16:37:28,

Főzés-sütés -receptek

[744.]

Valakinek van valami tippje, mit tegyek a sütőmmel? Az agyamra megy, hogy alulról folyton égeti a tésztát, pedig már a legfölső rácsra teszek mindent! icon11.gif icon16.gif icon16.gif
(Alsó lángos gázsütő, MORA márkájú).
[válaszok erre: #265 #266 #271]
Kiváló dolgozó
Deedo adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


eztnekem



Tagság: 2007-12-25 19:45:17
Tagszám: #53266
Hozzászólások: 1
263. Elküldve: 2007-12-25 19:52:49,

Főzés-sütés -receptek

[745.]

Sziasztok, biztos elkéstem már vele, de talán még valakinek segítek:

ISZONYÚ ROSSZ EZ A TEJJEL FELENGEDHETŐ KÉSZ DIÓTÖLTELÉK!

BackMit, származási ország: Ausztria, importálja VOG Bük.
Jól eltoltam vele az egyik beiglimet, olyan lett, mint a bolti fűrészporos. Az még csak hagyján, hogy tele van szójaliszttel, de fahéjat is raktak bele (ezt nem jelzik a csomagoláson).
[előzmény: (261) balufani, 2007-12-09 15:17:30]
Zöldfülű
eztnekem adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Deedo



Tagság: 2007-01-06 20:25:27
Tagszám: #39583
Hozzászólások: 3698
262. Elküldve: 2007-12-10 16:29:04,

Főzés-sütés -receptek

[746.]

Mai recept: ez sem süti, bár vannak benne arra utaló elemek... icon21.gif

Pulykamell kabátban:
Egy csont nélküli pulykamellet egy a sütőbe is betehető edényben (tepsi) felforrósított 2 ek. olajon körös-körül megpirítjuk. Utána sózzuk, borsozzuk. Mellé fektetünk 2 fej nagyobb darabokra vágott vöröshagymát, két gerezdnyi fokhagymát, 2 szál szintén feldarabolt sárgarépát és fél szál darabolt póréhagymát, és egy ág friss kakukkfüvet (vagy megszórjuk 1-2 csipetnyi száraz kakukkfűvel), 200 fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig együtt pirítjuk, majd ráöntünk 1,5 deci fehérbort, és 2-3 deci ("szemre" kell nézni a mennyiséget, ha kell lehet több is) zöldséglevest (leveskockából). További 20 percig sütjük, időnként a húst a levével locsolgatva.

Közben összeállítjuk a "kabátot": 1 kg-nyi húshoz kb. 20 dkg szikkadt szendvicskenyér vagy zsemle kell, ezt felkockázzuk, leöntjük kb. 1,5 deci tejjel, rakunk hozzá 2 tojást (ezek nagyságától függhet a szükséges tejmennyiség, ezért én a tejet nem egyszerre szoktam belerakni), sóval-borssal, majorannával fűszerezzük. 2 kis (vagy egy nagy) fej vöröshagymát felkockázunk, felforrósított vajon megpirítjuk 2 felaprított szárzellerrel (de lehet rendes zeller is, vagy el is hagyható). Ezt is belerakjuk a kenyeres masszába, továbbá 10 dkg felvagdalt aszalt sárgabarackot, és kb. 8 dkg szeletelt mandulabelet (a mandula is kihagyható), majd ízesítjük 1-1 csipet őrölt szerecsendióval ill. fahéjjal (és ha kell még, utánasózzuk-borsozzuk). A masszát jól összedolgozzuk.

A sütőből kivesszük a húst a 20 perc után, ezzel a masszával beborítjuk, kicsit rányomkodjuk (ha maradna még massza, mellérakjuk), majd az egészet további fél órára visszatesszük sülni. Most már nem locsolgatjuk, de ha nagyon pirulna, letakarjuk alufóliával.

Tudom, ez egy picit bonyolultabb recept, de megéri kipróbálni, mert nagyon finom, különleges fogás lehet az ünnepi asztalon. Köretként párolt zöldség illik hozzá, de a vele együtt sült zöldségeken és a "kabáton" kívül nem is nagyon igényel köretet (legfeljebb egy-két pohár finom bort icon25.gif ). Még egy előnye, hogy ami megmarad, hidegen is fogyasztható.
Kiváló dolgozó
Deedo adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


balufani



Tagság: 2006-03-11 21:37:28
Tagszám: #28286
Hozzászólások: 3207
261. Elküldve: 2007-12-09 15:17:30,

Főzés-sütés -receptek

[747.]

icon50.gif icon50.gif icon50.gif
Ezt kipróbálom icon47.gif icon47.gif

BALU ÉS FÁNI BALU ÉS FÁNI FOTÓALBUMA
[válaszok erre: #263] [előzmény: (260) Deedo, 2007-12-09 15:02:16]
Kiváló dolgozó
balufani adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Deedo



Tagság: 2007-01-06 20:25:27
Tagszám: #39583
Hozzászólások: 3698
260. Elküldve: 2007-12-09 15:02:16,

Főzés-sütés -receptek

[748.]

Ez most nem süti, de attól még nagyon finom, az ünnepi asztalon is megjelenhet.


Narancsos-mézes sertéskaraj:

Fejenként 1 v. 2 szelet hosszúkarajt (csontostul) 2-3 evőkanál olívaolajon megpirítunk (pár perc), majd kivesszük a húst, és ízlés szerint sózzuk-borsuzzuk. Az olajhoz hozzáöntjük egy narancs levét, kb. 3-3,5 deci vizet, és megfűszerezzük sertéssült fűszerkeverékkel, együtt felforraljuk. Utána beleteszünk 3 evőkanál mézet, jól összekeverjük, majd visszatesszük bele a hússzeleteket, és puhulásig pároljuk.
Kb. 10 perccel fogyasztás előtt beletesszük egy másik narancs kifilézett húsát és egy evőkanál tejfölt, ezzel még összeforraljuk.

Köretként rozmaringos burgonyát készítünk mellé: a megpucolt, feldarabolt krumplit sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük, és 1-2 evőkanál olívaolajon átpirítjuk, végül (vágott vagy por) rozmaringgal meghintjük, jól összekeverjük. A hússal és gyümölcsös szafttal együtt tálaljuk.

Nagyon finom, egyáltalán nem kell félni az ízkombinációtól (édesanyám pl. nem kimondottan kalandos ízlésű, de neki is ízlik icon21.gif ). A rozmaringos burgonya kimondottan illik hozzá.

Ami fontos: rövidkarajból nem jó, mert annak túl száraz a húsa.
[válaszok erre: #261]
Kiváló dolgozó
Deedo adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Deedo



Tagság: 2007-01-06 20:25:27
Tagszám: #39583
Hozzászólások: 3698
259. Elküldve: 2007-12-09 10:39:23,

Főzés-sütés -receptek

[749.]

Igen, kicsit rá kell érezni, hogy az adott tésztaösszetétel mennyi folyadékot bír el. Örülök, hogy ízlett!
[előzmény: (257) Angolmánia, 2007-12-09 09:37:53]
Kiváló dolgozó
Deedo adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Deedo



Tagság: 2007-01-06 20:25:27
Tagszám: #39583
Hozzászólások: 3698
258. Elküldve: 2007-12-09 10:37:57,

Főzés-sütés -receptek

[750.]

Nem, nem vagyok cukrász icon20.gif , csak a nagymamám tanítványa. Tudod, ő még az a régi típusú háziasszony volt, sokat tanítgatott kislánykoromban, meg valamit örökölhettem is icon21.gif . Nagyon szeretek sütögetni, ha van egy kis időm rá. (Plusz édesszájú is vagyok icon25.gif .)

Egyébként a gesztenyés torta tésztáját is lehet variálni, ha nem egészben rakod hozzá a tojást, hanem a fehérjéket külön felverve a végén, akkor könnyebb tésztát kapsz. Ki milyet szeret...

Jó étvágyat a sütikhez! icon45.gif
[előzmény: (256) Angolmánia, 2007-12-08 14:41:02]
Kiváló dolgozó
Deedo adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Főzés-sütés -receptek

(üzenet: 1007, Hobbi)
 
    / 41 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.018388986587524 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail