Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9466514/0 Témák: 19062 Tagok: 112925 Legújabb tag: MartinHixon Online: (218/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 8 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Konyha-malackodjunk!

(üzenet: 195, Bullterier Baráti Társaság)
 

vicoka24



Tagság: 2006-06-18 21:02:35
Tagszám: #31793
Hozzászólások: 5530
220. Elküldve: 2010-11-30 22:23:18,

Konyha-malackodjunk!

[26.]

Alig várom. icon47.gif icon32.gif
[előzmény: (219) kata és viktor, 2010-11-30 22:10:39]
Kiváló dolgozó
vicoka24 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


kata és viktor



Tagság: 2010-04-17 21:50:07
Tagszám: #84234
Hozzászólások: 1646
219. Elküldve: 2010-11-30 22:10:39,

Konyha-malackodjunk!

[27.]

Halászlé,töltött kápi, majonézes burgonya saláta, baconos sajtos csirkemell torta,sült: kacsa pulyka tyúk malac,Csabai töltött karaj,harcsapaprikás túrós csuszával,mindenfélével töltött mindenféle hús..... icon25.gif
Na majd ha találok valami faszát felrakom! icon32.gif
[válaszok erre: #220] [előzmény: (218) vicoka24, 2010-11-30 22:05:56]
Kiváló dolgozó
kata és viktor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vicoka24



Tagság: 2006-06-18 21:02:35
Tagszám: #31793
Hozzászólások: 5530
218. Elküldve: 2010-11-30 22:05:56,

Konyha-malackodjunk!

[28.]

Valami karácsonyi menüre gondoltam. icon79.gif
[válaszok erre: #219] [előzmény: (217) kata és viktor, 2010-11-30 21:49:54]
Kiváló dolgozó
vicoka24 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


kata és viktor



Tagság: 2010-04-17 21:50:07
Tagszám: #84234
Hozzászólások: 1646
217. Elküldve: 2010-11-30 21:49:54,

Konyha-malackodjunk!

[29.]

Nekem mindig van. de ha most el kezdeném sorolni ma már biztos nem fekszem le.
Kicsit konkrétabban ha kíváncsi vagy valamire.
sorold fel mi van otthon és összeütök belőle valamit itt elméletben. icon32.gif
[válaszok erre: #218] [előzmény: (216) vicoka24, 2010-11-30 21:40:11]
Kiváló dolgozó
kata és viktor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vicoka24



Tagság: 2006-06-18 21:02:35
Tagszám: #31793
Hozzászólások: 5530
216. Elküldve: 2010-11-30 21:40:11,

Konyha-malackodjunk!

[30.]

Tényleg az. icon71.gif Neked nincs valami finom a tarsolyodban? icon79.gif
[válaszok erre: #217] [előzmény: (215) kata és viktor, 2010-11-30 21:23:14]
Kiváló dolgozó
vicoka24 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


kata és viktor



Tagság: 2010-04-17 21:50:07
Tagszám: #84234
Hozzászólások: 1646
215. Elküldve: 2010-11-30 21:23:14,

Konyha-malackodjunk!

[31.]

Hmmmmmmmmmmmmm icon32.gif
[válaszok erre: #216] [előzmény: (213) vicoka24, 2010-11-30 21:11:56]
Kiváló dolgozó
kata és viktor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vicoka24



Tagság: 2006-06-18 21:02:35
Tagszám: #31793
Hozzászólások: 5530
214. Elküldve: 2010-11-30 21:12:51,

Konyha-malackodjunk!

[32.]

Most nézem, elmaradtál a recepttel, kolléga. icon25.gif
[előzmény: (207) nszethi, 2010-07-11 21:13:21]
Kiváló dolgozó
vicoka24 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vicoka24



Tagság: 2006-06-18 21:02:35
Tagszám: #31793
Hozzászólások: 5530
213. Elküldve: 2010-11-30 21:11:56,

Konyha-malackodjunk!

[33.]

Hozzávalók (kb. 4 személyre):

1 kg csirkemell
2,5 dl főzőtejszín
15 dkg márványsajt
vaj
tejföl
egy kk. mustár
fehérbors
fekete olívabogyó

A csirkemell szeleteket/vagy csíkokat a vajon meg kell fehéríteni (a vajat meg kell hagyni). Tűzálló tálba beletesszük a csirkét, rászórjuk a karikákra vágott olívabogyókat. A vajat, mustárt, tejfölt, tejszínt és a márványsajtot összemelegítjük, majd ráöntjük a csirkére. Készre sütjük (kb. 25-30 perc)

Ínyenceknek ajánlom a márványsajt és az olívabogyó miatt. Nekem nagyon bejött. icon32.gif Lehet párolt rizzsel vagy penne tésztával fogyasztani. icon45.gif
[válaszok erre: #215]
Kiváló dolgozó
vicoka24 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

Windsor



Tagság: 2007-12-11 23:33:13
Tagszám: #52814
Hozzászólások: 1497
212. Elküldve: 2010-07-12 10:38:55,

Konyha-malackodjunk!

[34.]

Tudod mit?
Hívj meg engem vendégségbe, és akkor nem lesz ilyen gondod, mert nekem ebben túl sok a növény icon21.gif
icon70.gif
De amit eddig kóstoltam a főztötökből, az bejött icon32.gif icon70.gif

Nóra

"Csomós pudingot készíteni ügyetlenség...masnisat művészet!"
[előzmény: (207) nszethi, 2010-07-11 21:13:21]
Kiváló dolgozó
Windsor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Marcsi és Rambó



Tagság: 2010-01-29 09:41:24
Tagszám: #81817
Hozzászólások: 1116
211. Elküldve: 2010-07-11 21:39:13,

Konyha-malackodjunk!

[35.]

nekem is bejön így ránézésre!! icon32.gif icon32.gif icon28.gif receptet ide!!!

Mi meg pizza őrületbe jöttünk,mert végül is a saját készítésű csak a legjobb! icon46.gif
[előzmény: (207) nszethi, 2010-07-11 21:13:21]
Kiváló dolgozó
Marcsi és Rambó adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
210. Elküldve: 2010-07-11 21:33:02,

Konyha-malackodjunk!

[36.]

Csak egy. Nekem ez a fél fogamra nem elég. icon25.gif icon46.gif Istenien néz ki. icon28.gif
[előzmény: (208) ZümiSzasza, 2010-07-11 21:27:22]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


nszethi



Tagság: 2008-03-13 16:11:44
Tagszám: #57030
Hozzászólások: 5606
209. Elküldve: 2010-07-11 21:32:09,

Konyha-malackodjunk!

[37.]

Azon kívül, hogy már a könyökünkön jön ki, mert mióta először csináltunk, aki vendégségbe jön, mind ezt akar. A csúcs az volt, mikor szombaton, és vasárnap is ugyanaz volt a kaja két különböző társaságnak. icon21.gif
[előzmény: (208) ZümiSzasza, 2010-07-11 21:27:22]
Kiváló dolgozó
nszethi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ZümiSzasza



Tagság: 2010-02-08 13:32:41
Tagszám: #82155
Hozzászólások: 333
208. Elküldve: 2010-07-11 21:27:22,

Konyha-malackodjunk!

[38.]

Így ránézésre sok baja nincs! icon32.gif

Képeink
[válaszok erre: #209 #210] [előzmény: (207) nszethi, 2010-07-11 21:13:21]
Törzstag
ZümiSzasza adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


nszethi



Tagság: 2008-03-13 16:11:44
Tagszám: #57030
Hozzászólások: 5606
207. Elküldve: 2010-07-11 21:13:21,

Konyha-malackodjunk!

[39.]

Itt egy kép étvágycsinálónak a shoarma nevű török kajáról. Majd beírom a receptet is ha érdekli a bandát. Mára lusta vagyok.

sorma.jpg
[válaszok erre: #208 #211 #212 #214]
Kiváló dolgozó
nszethi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

igor bully



Tagság: 2007-10-12 17:35:32
Tagszám: #50255
Hozzászólások: 1872
206. Elküldve: 2010-06-22 22:18:29,

Konyha-malackodjunk!

[40.]


Joghurt-torta:

A joghurttorta receptje, ahogyan én szoktam:

6-8 deci joghurt, sima, natúr. Vagy 4 kicsit szoktam, vagy egy nagy, egy kicsi.
Egy lábasban összekeverek ízlés szerinti cukrot egy tasak étkezési zselatinnal. /por, nem lap/ A cukor kb 15 dkg, de nem tudom pontosan, úgy ránézésre, érzésre:)))A végén megkóstolod úgy is, ha nem elég édes, tegyél bele még.
Ehhez teszek pár kanál 3-4, mézet. Beleteszem a joghurtot és elkeverem, majd felmelegítem ezt a masszát. Nem kell forralni, csak jól felmelegíteni, majd hagyni kihűlni langyosra. Amíg hűl, felverek két deci habtejszínt jó keményre. A langyos joghortba beleforgatom a tejszínt, majd a gyümölcsöket, bármilyen gyümölcs lehet, apróra vágva, akár többféle is egyszerre.
Formába öntöm a masszát. Lehet tortaforma, kuglóf, őzgerinc, de én sima salátás tálba szoktam. Mindenképp teszek alá folpackot, így amikor megdermed, kiborítom, folpackot leveszem és lehet szeletelni.
Kb 3-4 óra alatt megdermed a hűtőben.
Az is jó, ha este megcsinálod, másnapra tökéletes. Ha vendégeknek csinálod, tálaláskor lehet díszíteni tejszínhabbal, öntettel.
Úgy is szokták, hogy amikor beleöntötted a masszát a formába, teszel rá akár áztatott babapiskótát, akár sima piskótát, kiborítva az kerül alulra, így sütisebb lesz. De nekem így natúr könnyű nyári édesség:)))
Jó étvágyat hozzá!!!!!:)))

Erzsi
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2010-06-23 17:24:20]
[válaszok erre: #207]
Kiváló dolgozó
igor bully adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bea1984



Tagság: 2009-01-21 09:34:46
Tagszám: #69459
Hozzászólások: 36
202. Elküldve: 2010-06-21 08:45:04,

Konyha-malackodjunk!

[41.]

icon50.gif
Egyszer kóstoltam, hogy más csinálta, egyszer én is megsütöttem.
De nem lettek kemények icon31.gif
[válaszok erre: #203] [előzmény: (201) Marcsi és Rambó, 2010-06-19 22:03:43]
Zöldfülű
Bea1984 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Marcsi és Rambó



Tagság: 2010-01-29 09:41:24
Tagszám: #81817
Hozzászólások: 1116
201. Elküldve: 2010-06-19 22:03:43,

Konyha-malackodjunk!

[42.]

Pont ilyet szokott sütni egy svéd csaj(palacsintafejű)És az olyan kőkemény... icon72.gif el is neveztük svéd harcigolyónak.. icon53.gif
Ez milyen?
[válaszok erre: #202] [előzmény: (200) Bea1984, 2010-06-18 21:38:10]
Kiváló dolgozó
Marcsi és Rambó adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bea1984



Tagság: 2009-01-21 09:34:46
Tagszám: #69459
Hozzászólások: 36
197. Elküldve: 2010-06-17 18:05:23,

Konyha-malackodjunk!

[43.]

icon50.gif
Kolleganőmtől kaptam a receptet, nagyon finom :

Csokis zabpelyhes tallér:

- 15dkg zabpehely
- 12 dkg vaj
- 10 dkg liszt
- 1 tojás
- 12 dkg cukor
- 1 kiskanál fahéj
- fél kiskanál szódabikarbóna
- 1 tábla étcsoki összeaprítva

Kis golyókat kell gyúrni, kb 10 percig kell sütni 200-240 fokon.

Bea
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2010-06-23 17:23:45]
[válaszok erre: #198 #199 #204] [előzmény: (196) ebadta, 2010-06-17 14:40:25]
Zöldfülű
Bea1984 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


puppenever



Tagság: 2010-01-26 19:21:40
Tagszám: #81746
Hozzászólások: 726
192. Elküldve: 2010-04-26 18:27:20,

Konyha-malackodjunk!

[44.]

Egy kis töki pompos... icon25.gif

Fot_250_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Fot_251_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Fot_252_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Törzstag
puppenever adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


chere



Tagság: 2010-01-15 19:50:54
Tagszám: #81302
Hozzászólások: 434
191. Elküldve: 2010-04-25 17:22:50,

Konyha-malackodjunk!

[45.]

Ja!

Most vettem le kb. 10 perce a fóliát a csülkökről (elő lett főzve), meg belepakoltam a krumplit-hagymát, 200 fokon, alsó-felsővel, de *@szik ez bármit is csinálni. Nem kéne ennek sülni, vagy valami? Vagy ilyen nem látványosan teszi? Alig egy órám van és megjelenik az éhes farka... izé falka. 5let? Zavarjam le addig őket a kocsmába? icon21.gif
[előzmény: (189) Bajuszné, 2010-04-25 16:30:24]
Törzstag
chere adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
189. Elküldve: 2010-04-25 16:30:24,

Konyha-malackodjunk!

[46.]

Én imádom a brokkolit. icon46.gif icon32.gif
A lusta rétest rosszul csináltad. icon36.gif
A recept a következő: Jó sok meló után, fáradtan, lustán leballagsz a közértbe és kikeresed a mirelites részen a meggyes változatot. Otthon lassan, komótosan, lustán belenyomkodod a hiányzó mazsolákat.
[válaszok erre: #190 #191] [előzmény: (188) chere, 2010-04-25 16:14:56]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


chere



Tagság: 2010-01-15 19:50:54
Tagszám: #81302
Hozzászólások: 434
187. Elküldve: 2010-04-25 16:12:38,

Konyha-malackodjunk!

[47.]

icon16.gif Csinált már valaki meggyes-mazsolás lusta rétest? Ezt konkrétan:
http://www.mindmegette.hu/meggyes-mazsolas-lusta-retes.recept

Mert ízre tök jó, nagyon fincsi, csak kiszedni nem lehetett. Pedig mindent a leírás szerint csináltam, de nekem már az fura volt, hogy 4 deci tej+3 tojás _nem_ lepi el a lisztes miújságot.

Bakker azt hiszem mégsem olyan jó az ájfonos receptkönyv, mert ott nem látom ki küldte be a receptet. Szopi.... a múltkor már megszívtam egy Éden-recepttel, de az korrigálható volt. Ez is mikor törpénik? Igen, természetesen amikor vacsoravendégünk lesz... remélem a csülköt pékné módra nem lehet elkúrni, mert az is mindmegette-szifon kombó. Őőő, vagy el lehet? icon20.gif
Törzstag
chere adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
185. Elküldve: 2010-04-24 22:23:28,

Konyha-malackodjunk!

[48.]

A karfiolnál megmaradt rizses húst, tejföllel kevertem. Ez ment a kivajazott morzsás tepsi aljára. Rá a kifőzött brokkoli, megszórva a pirított morzsával és bőséges tejföl.
1004230001-1.jpg
1004230004.jpg
1004230003.jpg
[válaszok erre: #186 #188]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
184. Elküldve: 2010-04-24 21:53:16,

Konyha-malackodjunk!

[49.]

Rakott karfiol

Tepsi vajjal kiken. Morzsával beszór. Alulra egy réteg félpuhára főzött karfiol( ez mirelit sparos ), közé a sóva, borssal megszórt, kicsi hagymán pirított,hús ( lehet főtt rizzsel is bővíteni ) a húsra tejföl és rá a másik adag karfiol és bőséges tejföl. A maradék morzsát megpirítva tálalásnál rászórni. ( ha valaki igényli. ) Még millió változatban megtalálod a neten. icon32.gif icon46.gif
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2010-06-23 17:22:49]
[előzmény: (183) bszilvike, 2010-04-24 21:07:29]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


bszilvike



Tagság: 2008-02-21 09:15:47
Tagszám: #56079
Hozzászólások: 2744
183. Elküldve: 2010-04-24 21:07:29,

Konyha-malackodjunk!

[50.]

darálthús, karfiol, rizs???? ennyi??? icon9.gif

" a hallgatást ritkán, a beszédet gyakran megbánjuk..."
[válaszok erre: #184] [előzmény: (182) Bajuszné, 2010-04-24 20:04:19]
Kiváló dolgozó
bszilvike adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Konyha-malackodjunk!

(üzenet: 195, Bullterier Baráti Társaság)
 
    / 8 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.012285947799683 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail