Magas, vékony lány számára törtfehér egyedi varrású magyar iparművész menyasszonyi ruha bőséges csipke- és gyöngydíszítéssel, kis abronccsal egy használat után, tisztítva eladó 60.000 Ft-ért. (A ruhát 100.000-ért varrták nekem) A hozzá való gyöngyös szütyőt és gyöngy kar- és nyakláncot ajándékba adom hozzá. Bocskait viselő vőlegényhez illik leginkább! Érd: myncoo@gmail.com
42-es méretű fehér nyakba akasztós abroncsos menyasszonyi ruhát keresek, illetve abroncsos menyecske ruhát. Kérem ha van ilyened elado képet és ár ajánlatot küld a kulievy@globonet.hu cimre
Sziasztok!
Eladó egy fehér, gyöngyökkel díszített, A-vonalú, vállrész nélküli, 38-40-es méretű, hátul fűzős menyasszonyi ruha a hozzávaló abronccsal, földig érő fátyollal. A ruha néhány helyen pótgyöngyözésre és alapos tisztíttatásra szorul, ezért ára csak 22.000,- Ft. Ajándékba adok mellé egy fehér szatén menyasszonyi „szütyőt” is. Előzetes egyeztetés alapján Érden lehetőség van próbára is. Amennyiben kérdésed van, vagy képet szeretnél írj.
MENNYASSZONYI RUHA ELADÓ!
Klasszikus A vonalú eredeti spanyol mennyasszonyi ruha eladó. Nagyon szép, szolidan díszített, 36-38-as méretre állítva, de + - egy számot alakítható. Lecsatolhatós uszállyal. spagetti pántos. A bérleti díj áráért: +37-es cipő 80.000 Ft
Képek:
http://kep.tar.hu/jeanette/50334916 Tel.:06302607271
jeanettt@freemail.hu
Eladó 48-as német méretű nehézselyem menyasszonyi ruhám. A méreteim a következők: magasság: 166 cm, súly: 85 kg, mell:118 cm, derék: 105 cm, csípő: 110 cm, a ruha hossza: 150 cm, de méretre alakítható. Egyszer használt, az esküvő után ki lett tisztitva.
Irányár: 35.000Ft
Elérhetőségem: dj.soma@citromail.hu
Veszprém megye
Esküvőnk dekorációját saját magam készítettem és a termet is kis segítséggel magam diszítettem. (amit már nem tennék, másnap olyan fáradt voltam...) Ha valakinek passzol az aulába, terembe, stb. egy 15 m széles és 3 m magas piros szövet "függöny", vadi új, középen szív formával volt diszítve, fehér kis szívekkel és Sok Boldogságot felírattal, akkor várom levelét. A vendégek asztalára 15 db piros színű dekor terítő is lett varratva a fehér abroszra. Ha érdekel, küldök képet. A kölcsönzési árat megbeszéljük.
viktoria.budai@hu.linde-gas.com
Kedves leendő menyasszonyok!
Eladom fehér, 36-38 méretű, A vonalú, nyakba akasztós menyasszonyi ruhámat. Természetesen, csak egyszer viseltem. A ruhához kesztyű, fátyol(konty alá való) és abroncs tartozik. Ha érdekel valakit, írjon a köv. címre és küldök képet róla. Irányár: 50000 Ft.
Viktoria.budai@hu.linde-gas.com
Eladó 44-es méretű, ekrü színű menyasszonyi ruha. La Sera modell, kézzel gyártott, gyöngyökkel kivarrt virágmotívumokkal díszítve. Két részes: egy A vonalú szoknyából és egy ujjatlan, fűzős felsőrészből áll. Van hozzá egy stóla (saját anyagából). Irányár: 30.000,-Ft (megegyezés szerint).
Eladó egy 39-es méretű, beige színű menyasszonyi cipő. Elöl fonott díszítéssel, hátul nyitott. A ruhához lehet viselni, mert a ruha gyöngydíszítése beige árnyalatot is mutat. A cipő irányára: 15.000,-Ft (megegyezés szerint).
Mindezeket egyszer viseltem (aug. 13-án).
Kérésre szívesen küldök képet e-mailben: trxszocio@estmail.hu
Érdeklődni ugyanitt, vagy mobilon: 06/70-635-3365
Eladó egy 38-as méretű abroncsos, csipkés ujjú menyasszonyi ruha, különleges nyakkivágással, szép díszítéssel, hozzá fátyol+kesztyű. Egyszer hordott, egyedi darab,
45ezer forintért.
+Egy 37-es fehér cipő 3ezer forintért.
Fényépet tudok még küldeni, írj, ha érdekel!
Eladó 36-os méretű kék muszlinból stólával (6 részbe szabott szoknya ) estélyi ruha (szoknya és felső) . Valamint 36-os méretű fehér kiskosztüm. Fényképet tudok küldeni.
Fehér nem használt mennyaszonyi szoknya + feltülözött abroncs eladó.
Érd: strobl.1@freemail.hu
Eladom a menyaszonyi ruhámat! (Vadonatúj, egyszer volt rajtam!) Francia modell, 38-as méret, A vonalú szoknyás, alsószoknyás, pici uszályos, elöl megszabott felsőrészes álomszép törtfehér színű. A hozzá való stólával, illetve pelerinnel, (időjárás szerint válaztható, melyiket veszed fel hozzá) egy a szoknya formájához illő kis szütyővel, egy felkarig érő gyöngyfényű kesztyűvel, és a ruhához illő hajdíszekkel Ár: 50 000 Ft
(A 2004- es trendnek megfelelő szalon darab, kölcsönzési díja ennek kb. duplája) Kérésedre küldök képeket. A ruha BP XI. kerületben van. Hívj, írj!